Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ebben az összes ember egyforma...

Ebben az összes ember egyforma.másik világba kellett volna születnem?

Figyelt kérdés
Talán régen az emberek tényleg beszélgettek egymással,ezt csak a régi öregek tudhatják. Már 10 éve ez megy,mindig is ez ment,hogy én írok másokra,pl facebookon és néha nem is válaszolnak vagy röviden,de akkor általában örülnek,és van hogy van egy kis párbeszéd,de ők soha nem írnának az életbe.ha találkozunk mindig jól elvagyunk,bulizgatunk sokat röhögünk,de általában mi megyünk mindenkihez.(mindenki házas,gyerekes,de mi is,csak másoknál megáll az élet,egymással se találkoznak) az összes barátunk és rokonunk ilyen,nem írnsk soha,mindenki elvan a családjával,szeretek fotókat és videókat mutogatni,látszólag senkit nem érdekel,de én ugy szeretnék másoktól fotókat nézni,az összes videókea is kivàncsi lennék,de nekik nincs is.sokkal intenzívebben tartanék kapcsolatot mindenkivel,és tudom,hogy kedvelnek minket,de az emberek se sokat találkoznak egymåssal. Miért vagyok ilyen? Szerintem az itt olvasóknak is fura vagyok,tényleg ugy érzem,nem ebbe a világba kellett volna születnem...van akinél szintén ez a szitu?
2021. márc. 30. 04:08
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Tényleg szeretnek velünk lenni,meg is fogadják,hogy több találka,meg szórakozás lesz,tehát azzal nincs gond,de végül az emberek elvannak magukba,és eltelik igy fölöttük az idő.pedig mi is sokat dolgozunk. Régen jobban kapcsolatban álltak az emberek?
2021. márc. 30. 04:12
 2/22 molnarmarcell21 ***** válasza:
68%
A nyomik mindig azt hiszik, hogy régen minden jobb volt.
2021. márc. 30. 05:47
 3/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem nyomiság, van, ami tényleg jobb volt régen. De van, ami meg rosszabb.
2021. márc. 30. 05:54
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerűen csak rohanóbb világban élünk mint régen. Az emberek több mindent akarnak, többet melóznak, kevesebb idő jut egymásra: sőt már azt se tudják sokan hogy kell mással törődni. Régen valóban jobban törődtek egymással, ugyanakkor egy csomó minden luxusnak számított ami ma alap. Például mamáméknak gondot okozott ha új cipőt kellett venni, bevett szokás volt hogy a nagyobbak levetett ruháit, cipőit hordták. Még olyat is hallottam az időseinktől, hogy verés volt a vége ha ruhát, cipőt elszaggatak, akkora gond volt. Idő tényleg több volt egymásra, de sokszor nagy volt a szegénység, nem is volt olyan a családunkban a legidősebb generációban akinek ne halt volna meg gyereke mert nem jutottak orvoshoz. Ha ténylegesen nagy beszélgetéseket akarsz, az idősebbek társaságát keresd. Csak azt a fajta törődést, amit ők alapnak ismertek, a mostaniak "belepofázásnak" tartják.
2021. márc. 30. 06:26
 5/22 anonim ***** válasza:
30%

Én úgy vagyok vele, hogyha nincs mondani valóm nem írom le. Nem fogok a barátaimnak minden szart leírni. Pláne, hogy tudom nem is érdekli az, hogy a kutya bepisilt vagy mit főzök...

Keress olyan embert, akivel lehet vitázni.

2021. márc. 30. 07:05
 6/22 anonim ***** válasza:
71%
De ő nem vitázni akar, hanem beszélgetni.
2021. márc. 30. 07:09
 7/22 anonim ***** válasza:
61%
A vita is beszélgetés o.O
2021. márc. 30. 07:11
 8/22 anonim ***** válasza:
58%
Na itt a probléma... A vita is lehet beszélgetés normális emberek között, de a beszélgetés nem feltétlenül vita. Érted mi a gond azzal amit mondtál?
2021. márc. 30. 07:18
 9/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem hiszem, hogy gond van vele. De mint mondtam én szeretek csak akkor beszélgetni, ha van is mondani valóm. A vélemények ütköztetése mindig hasznos, de az én olvasatomban a "hogy vagy?" és társai feleslegesek.
2021. márc. 30. 07:23
 10/22 anonim ***** válasza:
57%

"de az én olvasatomban a "hogy vagy?" és társai feleslegesek."

Az nem semmi.Nem hiszem hogy ilyen mentalitással lenne egy normális emberi kapcsolatod is.

2021. márc. 30. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!