Ebben az összes ember egyforma.másik világba kellett volna születnem?
Szerintem azért nem írnak, mert nem akarnak beszélgetni veled.
Nincs ebben semmi rossz, csak nem akarnak, más fontosabb dolguk van, fáradtak, nem érdekli őket más.
Lehet hogy sok vagy nekik, vagy elárasztod őket a mondanivalóddal, vagy érdeklődsz felőlük de úgy érzik nem figyelsz az ő mondanivalójukra mélyebben.
Ez régen is így volt, személyiségtől függ nem pedig a technika vívmányaitól.
Velem is ez a helyzet, az eltérés az, hogy élőben sem kerestek soha, mindig nekem kellett másokat keresni. Régebben megismert emberekkel amolyan "chat-barátság" van - nem lenne ez sem, ha én nem írnék időnként. Ha nagy ritkán adódik valami amiről úgy gondolják: én majd meg tudom oldani problémájukat, akkor meg tudnak találni, egyébként nem.
Kórházi műtét után döbbentem rá: mennyire nem vagyok fontos igazán senkinek.
A chatelés az egyik leg időpazarlóbb elfoglaltság. Csak ülök és várom a választ meg pötyögök. Közben ha csinálnék valamit már nem a másikra figyelnék. Nem írok lassan de így is túl sok időt és energiát vesz el.
Akkor már telefonálok vagy találkozót beszélek meg. Ha tényleg érdekel a másik fél.
Ez más világokban is így lenne...
Nekem van egy ilyen hölgy ismerősöm.
Ő annyira próbál nyomulni. Küldi a gyerekéről a fotókat, videókat stb. Írok neki h "de cuki" aztán ennyi. Igazából azért mert nem érdekel!!!
A barátnőmmel napi szintem vagy beszélek, vagy regényeket írogatunk. Gykzni is van időm. De a nő számomra egy olyan energia vámpír h hihetetlen!
Akit tényleg érdekelsz, az keres. Akit meg nem az udvariasan próbál lekoptatni
"Nincsenek már igazi emberi kontaktok. Ez van."
De vannak, csak talán veled nem akarnak ezek az emberek ilyen közeli viszonyban lenni.
Nem kell ezt általánosítani szerintem.
Te is leírtad h milyen szeretet hiányos vagy. És érezhető is rajtad. Ők meg nem azok az emverek akik téged szeretnének meghallgatni, istápolni, vígasztalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!