Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ebben az összes ember egyforma...

Ebben az összes ember egyforma.másik világba kellett volna születnem?

Figyelt kérdés
Talán régen az emberek tényleg beszélgettek egymással,ezt csak a régi öregek tudhatják. Már 10 éve ez megy,mindig is ez ment,hogy én írok másokra,pl facebookon és néha nem is válaszolnak vagy röviden,de akkor általában örülnek,és van hogy van egy kis párbeszéd,de ők soha nem írnának az életbe.ha találkozunk mindig jól elvagyunk,bulizgatunk sokat röhögünk,de általában mi megyünk mindenkihez.(mindenki házas,gyerekes,de mi is,csak másoknál megáll az élet,egymással se találkoznak) az összes barátunk és rokonunk ilyen,nem írnsk soha,mindenki elvan a családjával,szeretek fotókat és videókat mutogatni,látszólag senkit nem érdekel,de én ugy szeretnék másoktól fotókat nézni,az összes videókea is kivàncsi lennék,de nekik nincs is.sokkal intenzívebben tartanék kapcsolatot mindenkivel,és tudom,hogy kedvelnek minket,de az emberek se sokat találkoznak egymåssal. Miért vagyok ilyen? Szerintem az itt olvasóknak is fura vagyok,tényleg ugy érzem,nem ebbe a világba kellett volna születnem...van akinél szintén ez a szitu?
2021. márc. 30. 04:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért nem írnak, mert nem akarnak beszélgetni veled.

Nincs ebben semmi rossz, csak nem akarnak, más fontosabb dolguk van, fáradtak, nem érdekli őket más.

Lehet hogy sok vagy nekik, vagy elárasztod őket a mondanivalóddal, vagy érdeklődsz felőlük de úgy érzik nem figyelsz az ő mondanivalójukra mélyebben.

Ez régen is így volt, személyiségtől függ nem pedig a technika vívmányaitól.

2021. márc. 30. 07:57
 12/22 anonim ***** válasza:
80%

Velem is ez a helyzet, az eltérés az, hogy élőben sem kerestek soha, mindig nekem kellett másokat keresni. Régebben megismert emberekkel amolyan "chat-barátság" van - nem lenne ez sem, ha én nem írnék időnként. Ha nagy ritkán adódik valami amiről úgy gondolják: én majd meg tudom oldani problémájukat, akkor meg tudnak találni, egyébként nem.

Kórházi műtét után döbbentem rá: mennyire nem vagyok fontos igazán senkinek.

2021. márc. 30. 08:00
 13/22 anonim válasza:
68%
Sajnos ez így van. Nem igazán ír nekem senki. Ha én nem írok, akkor nem beszélgetek. Egyszer kipróbáltam, 1-2 hónapig senkinek nem írtam. No nem is beszélgettem emberi lénnyel. Szal ennyi. Annyit tehetünk, hogy keressük a másik ember társaságát, és megvan sz illúzió, hogy fontosak vagyunk valaki számára. Arra meg nem kell gondolni, hogy Ő soha nem fog megkeresni. Ez van.
2021. márc. 30. 09:30
 14/22 anonim ***** válasza:
52%
Nekem is nulla kapcsolatom lenne, ha nem keresnék mást. Egyébként is csak ilyen chat-jellegű van, amikor írok, de így legalább esély van rá, hogy a sok találkozási kezdeményezésből, melyeket mindig én kezdeményezek, majd a jövőben létrejön egy-egy.
2021. márc. 30. 09:46
 15/22 anonim ***** válasza:
45%

A chatelés az egyik leg időpazarlóbb elfoglaltság. Csak ülök és várom a választ meg pötyögök. Közben ha csinálnék valamit már nem a másikra figyelnék. Nem írok lassan de így is túl sok időt és energiát vesz el.

Akkor már telefonálok vagy találkozót beszélek meg. Ha tényleg érdekel a másik fél.

Ez más világokban is így lenne...

2021. márc. 30. 10:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy ilyen hölgy ismerősöm.

Ő annyira próbál nyomulni. Küldi a gyerekéről a fotókat, videókat stb. Írok neki h "de cuki" aztán ennyi. Igazából azért mert nem érdekel!!!

A barátnőmmel napi szintem vagy beszélek, vagy regényeket írogatunk. Gykzni is van időm. De a nő számomra egy olyan energia vámpír h hihetetlen!

Akit tényleg érdekelsz, az keres. Akit meg nem az udvariasan próbál lekoptatni

2021. márc. 30. 12:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Kinyomtatott fényképeket szoktam csak mutatni,telóról nem. Lehet azért vagyok ilyen mert csak 30 évesek vagyunk,de már nincsenek szüleink. Szeretnénk még gyerekeket,de ez mellett szörnyű szeretet éhségem van. Vagy talán egy öregasszony veszett el bennem. :p Én ha regényeket írnának is nekem elolvasnám,érdekelne,videókat is néznék,de mindenkinek elég a saját családja.nekem tesóm sincs. Nincsenek már igazi emberi kontaktok. Ez van.
2021. márc. 30. 18:27
 18/22 anonim ***** válasza:

"Nincsenek már igazi emberi kontaktok. Ez van."

De vannak, csak talán veled nem akarnak ezek az emberek ilyen közeli viszonyban lenni.

Nem kell ezt általánosítani szerintem.

Te is leírtad h milyen szeretet hiányos vagy. És érezhető is rajtad. Ők meg nem azok az emverek akik téged szeretnének meghallgatni, istápolni, vígasztalni.

2021. márc. 30. 18:36
 19/22 A kérdező kommentje:
Todok róla,hogy egymással se beszélnek csak én mindenkivel,ès ha talizunk többször akarnak talizni,de nem jön össze. Én vagyok a legvidámabb a társaságból,tehát mondtam nem ezzel van a gond :) csak ilyenek tényleg az emberek. De látom vannak itt sorstársaim.
2021. márc. 30. 18:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Én is sokat voltam kórházban,meg a szüleink is meghaltak,és kisebb gondjaikat is súlyosabbnak vélik az ismerősök,mintja ők többet szenvedtek volna,pedig ki se bírnák amiken átmentünk,de az senkit nem érdekel. Egyszerűen mintha az embereknek nem lennének érzéseik
2021. márc. 30. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!