Rossz ember vagyok, ha nem akarok vigyázni az unokahúgomra?
Figyelt kérdés
A szülők reggel elmennek, leültetem a TV vagy tablet vagy a mobil elé, esetleg elküldöm babázni, ebédet adok neki, ebéd után lefektetem, utána játszik, és megjönnek a szülők ötre.2019. máj. 21. 16:52
2/12 A kérdező kommentje:
Mert a szülők dolgoznak, és a gyerek bárányhimlős.
2019. máj. 21. 16:55
3/12 anonim 

válasza:

Te hogyhogy ráérsz egész nap? Se munka, se iskola? Ha nincs amúgy semmi dolgod, akkor igazán vigyázhatsz a gyerekre.
4/12 A kérdező kommentje:
Vizsgaidőszak van...
2019. máj. 21. 17:02
5/12 anonim 

válasza:

Klassz... És ezért te "ráérsz". :/
Nehéz dolog ez, gyakorlatilag most mindenkinek vacak, a szülők is szívesebben ápolnák a gyereket, neked sem jó, a gyereknek is vacak, hiszen le van passzolva.
6/12 anonymousreview60 

válasza:

A TV/tableteztetés nem jó, de te sem szeretetből csinálod.
A vizsgaidőszak csúcsidőszak. Ennyire okos vagy, vagy ennyire büfészak, hogy a gyerekfelvigyázád is belefér?
7/12 anonim 

válasza:

Gondolj arra, hogy neked is jól jön majd egy kis segítség, ha neked is lesz gyereked és kellene valaki, aki vigyáz rá egy kicsit. Egyébként meg ha elvan a tv-vel és a tablettel vagy a babáival, akkor nem tudom miért ne bírnád ki.
8/12 anonim 

válasza:

Sok sikert a tanuláshoz 👍
Minden rendben lesz.
9/12 anonim 

válasza:

Mióta ér rá valaki, akinek éppen vizsgaidőszaka van? Elég pofátlan kérés, főleg, hogy beteg a gyerek. Legalább fizetnek érte?
10/12 anonim 

válasza:

Ilyen nagy divat lett a gyereket lepasszolni?
Én annak idején (9 éve) magamnak és apjànak szültem, nem a rokonoknak.Egészségesen sem tukmàltam màsra, betegen meg végképp nem jutott volna ilyen eszembe.
Vegyen ki szabit anyuka vagy apuka, vagy menjen tàppénzre a gyerekkel.Mi így oldottuk meg, nem a te feladatod vigyàzni rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!