Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Segítségre lenne szükségem....

Segítségre lenne szükségem. Nem tudom hogyan kellene szóljak sogőrnőm gyerekére hogy azzal ne sértsem meg őket?

Figyelt kérdés

Elég jó kapcsolatunk van sógórnőmekkel viszont van egy 3eves kislányuk aki neveletlen ő szerintük is.

nyilván gyerek és rossz..

Mi egyenlőre szüleimnel élünk nem sokára költözünk el.

És ha ittvannak akkor szóbáról szobára jár ugrál mindenhol.

feljön az emeletre a mi háló szobánkba is rumlit csinál majd a kislányom (4h) gyerek szobájaba is tükröket összefogdosa és a többi és a szülők nem szólnak rá.

Viszont mindenki ismer h milyen tisztaság mániás vagyok..

mióta gyerekem van nem nagyon jut időm a nagy takarításokra de ha jonnek mindig azt kell csinálnom. úgy ahelyett pihenhetnék is hisz szörnyű éjszakánk vannak fogzási időszak miatt.

Az én családom tudják h milyen vagyok és nem jönnek fel az emeletre igazából lent is lehetne lenni vannak szobák.

ki jár esetleg hasonló cipőben?.

Férjemmel is vannak már belőle viták emiatt panaszkodom neki h nem bírom félek h mi házukba is ez lesz.

Ha az én gyerekem nagyobb lesz másoknál viselkedjen jól és majd maga után ha játszik és befejezi a játékot pakoljon össze ezen az elven vagyok, lehetne játszani csak nem így ahogy ő csinálja.

imádom őket, és nem akarom megbantani őket de már nem bírom ki mit tanácsol?

2021. márc. 20. 20:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
14%
Hát 3 évesen már csúnya is lenne, ha nem fogná fel. Viszont lesz az a gyerek másfél is, meg dacos kétéves is. Gondolom azzal is le lehet ülni tárgyalni. Ja, várj... Nem azt mondja senki, hogy a kérdezőé egy neveletlen kis ördögfióka lesz. De attól még gyerek. És benne van a pakliban, hogy ha éppen csak megtanul járni, akkor pont nem érti, meg nem is érdekli, amikor azt magyarázod neki, hogy ne pakolja szét a szobát vagy ne fogdossa a tükröt. De persze, lehet azzal is erélyesnek lenni. Vagy mondjuk tényleg, ha valaki ennyire görcsös, akkor hogyan fogadja majd, amikor a gyerek egyszer csak kitalálja, hogy őt ne etesse tovább, mert szeretne egyedül? Jár az bizonyos dolgokkal, ami a takarítást illeti. Vagy majd minden karika banán után szalad a gyerekhez a törlőkendővel, nehogy megfogjon valamit, mert koszos lesz és anyának kényszeresen le kell takarítani és idegroncs lesz? Szupi. Én a természetes velejárókról beszélek. Ha egy 3 éves így kiborítja, hogy jaj, ő nem bírja, akkor mi lesz, ha a sajátja lesz ott mindig? Mert a négy hónapos az még ott marad, ahova teszed. Az, hogy hagyjuk gyereknek lenni a gyereket, nem jelenti azt, hogy neveletlen. Amiken viszont ő kiborul, azt igenis fogja csinálni a saját gyereke is. Lehet, hogy három évesen már nem, de az is lehet, hogy még bőven igen.
2021. márc. 21. 18:40
 32/36 anonim ***** válasza:
75%

Ja igen, neked nem csak erre futja, hanem arra is, hogy egy idegen emberbe folyamatosan beleköss ok nélkül és nagy mellénnyel kioktasd, mert te majd azt tudod, hogy az ő gyereke mikor, hogy és mit fog csinálni.🤷🏻‍♀️

Eleve nem az ő gyereke volt a kérdés, az embernek a sajátjához sokkal több türelme van és másképp is áll hozzá, mint egy idegen vagy rokon gyerekéhez. Ez az egyik. A másik, hogy hiába akarod itt foggal-körömmel bebizonyítani és megmagyarázni, hogy majd megtudja a kérdező és majd hogy fogja idegesíteni és majd akkor mi lesz, mert itt most egy 3 ÉVES GYEREKRŐL van szó, nem idősebb, nem fiatalabb, 3 éves és igen is egy ennyi idős gyerek tudjon már viselkedni vendégségben és ne az legyen az alap, hogy összetaperolja a tükröket és minden szobát feltúr! Nem tudom ezen miért kell annyira fennakadni, hogy már komment óta a kérdezőt szapuljátok, hogy bezzeg majd az ő gyereke. Az az ő gyereke, az ő feladata lesz megnevelni és lehet jobban fog menni, mint ahogy itt be akarjátok állítani. Na és aztán??

2021. márc. 22. 09:30
 33/36 anonim ***** válasza:
75%

Ja és igen, személyeskedésben te is jeleskedsz ám, sokkal jobban, mint a kérdező, főleg hogy te kezdted az egészet.

De gondolom neked lehet, ha a kérdező nem tűri szó nélkül, hogy kommentek óta bacogatva van, akkor még neked áll feljebb, logikus.

2021. márc. 22. 09:33
 34/36 anonim ***** válasza:
72%
38-Itt a többség szerint baromira nincs igazad (eddig semmiben) csak nézz rá a százalékaidra. És hallgass.
2021. márc. 22. 10:49
 35/36 anonim ***** válasza:
77%
Neked nem elgondolkodtató, hogy már törölték is a kommentjeidet? Nem, nem azért pontoztunk le, mert betaláltak a szavaid, hanem mert orbitális hülyeségeket írsz, mert rosszindulatú vagy, nagyképű , öntelt és agresszív,és nem sorolom tovább. Így már érthető?
2021. márc. 22. 11:48
 36/36 anonim ***** válasza:
78%

Ne nevettesd magad és főleg ne hidd el, hogy bárkinek is “betaláltak” a fölényeskedő, végtelenül rosszindulatú, okoskodó, kioktató és személyeskedő szavaid.

Nyilván, mikor kb senki vagy a túlnyomó többség nem ért veled egyet, akkor mindenki hülye csak te vagy helikopter. Tudod ha az autópályán mindenki veled szemben megy, akkor lehet el kellene gondolkodni, hogy te mész a rossz irányba.🤷🏻‍♀️

2021. márc. 22. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!