Segítségre lenne szükségem. Nem tudom hogyan kellene szóljak sogőrnőm gyerekére hogy azzal ne sértsem meg őket?
Elég jó kapcsolatunk van sógórnőmekkel viszont van egy 3eves kislányuk aki neveletlen ő szerintük is.
nyilván gyerek és rossz..
Mi egyenlőre szüleimnel élünk nem sokára költözünk el.
És ha ittvannak akkor szóbáról szobára jár ugrál mindenhol.
feljön az emeletre a mi háló szobánkba is rumlit csinál majd a kislányom (4h) gyerek szobájaba is tükröket összefogdosa és a többi és a szülők nem szólnak rá.
Viszont mindenki ismer h milyen tisztaság mániás vagyok..
mióta gyerekem van nem nagyon jut időm a nagy takarításokra de ha jonnek mindig azt kell csinálnom. úgy ahelyett pihenhetnék is hisz szörnyű éjszakánk vannak fogzási időszak miatt.
Az én családom tudják h milyen vagyok és nem jönnek fel az emeletre igazából lent is lehetne lenni vannak szobák.
ki jár esetleg hasonló cipőben?.
Férjemmel is vannak már belőle viták emiatt panaszkodom neki h nem bírom félek h mi házukba is ez lesz.
Ha az én gyerekem nagyobb lesz másoknál viselkedjen jól és majd maga után ha játszik és befejezi a játékot pakoljon össze ezen az elven vagyok, lehetne játszani csak nem így ahogy ő csinálja.
imádom őket, és nem akarom megbantani őket de már nem bírom ki mit tanácsol?
Szar szülőnek nem tudod úgy megmagyarázni, hogy szar szülő, hogy ne legyen sértődés belőle.
Megtanultad egy életre a leckét, hogy akkor csinálj gyereket, ha az önálló életet is meg tudod teremteni hozzá. A saját házadba azt engedsz be akit akarsz. Ha megsértődik rajta, akkor csak jobban jársz, hogy kikerülnek az életedből.
Kérdező, látod, itt az ékes példa arra, amit írtam.
Én csak azt nem értem miért kell itt okoskodni, hogy majd a kérdező gyereke is így meg amúgy lesz és ezt meg azt fog csinálni és majd meglátod, társai. Ti aztán ugyan honnan tudjátok, hogy az ő gyereke milyen lesz és milyen nevelést fog kapni?
Ennyire hihetetlen, hogy van aki képes megnevelni a gyerekét??
Attól mert gyerek, még nem jelenti hogy rá kéne hagyni dolgokat “de hat gyerek” jeligével. Igen gyerek, te meg azért vagy szülő, hogy megneveld és rászólj, ha olyat csinál, amit nem szabad!
Milyen érdekes, hogy nekem meg a baráti társaságban levő összes szülőnek sikerült🤷🏻♀️ Igen biztosan mind szuperanyuk/apuk vagyunk, mert a 3 éves gyerekünk nem tapicskolta vadidegen házban a tükröt (ahogy otthon sem), nem ugrált pl ágyon és nem forgatta fel az egész házat. Nem tudom ezen mi olyan meglepő, igen próbálkozott vele, de az első alkalom után erélyesen el lett neki magyarázva, hogy ezt nem csináljuk, így nem viselkedünk és láss csodát felfogta. Van, amit el kellett többször is magyarázni, volt hogy kapott büntit, de odáig sosem fajult a dolog, hogy ilyen minősíthetetlenül viselkedjen vendégségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!