Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Segítségre lenne szükségem....

Segítségre lenne szükségem. Nem tudom hogyan kellene szóljak sogőrnőm gyerekére hogy azzal ne sértsem meg őket?

Figyelt kérdés

Elég jó kapcsolatunk van sógórnőmekkel viszont van egy 3eves kislányuk aki neveletlen ő szerintük is.

nyilván gyerek és rossz..

Mi egyenlőre szüleimnel élünk nem sokára költözünk el.

És ha ittvannak akkor szóbáról szobára jár ugrál mindenhol.

feljön az emeletre a mi háló szobánkba is rumlit csinál majd a kislányom (4h) gyerek szobájaba is tükröket összefogdosa és a többi és a szülők nem szólnak rá.

Viszont mindenki ismer h milyen tisztaság mániás vagyok..

mióta gyerekem van nem nagyon jut időm a nagy takarításokra de ha jonnek mindig azt kell csinálnom. úgy ahelyett pihenhetnék is hisz szörnyű éjszakánk vannak fogzási időszak miatt.

Az én családom tudják h milyen vagyok és nem jönnek fel az emeletre igazából lent is lehetne lenni vannak szobák.

ki jár esetleg hasonló cipőben?.

Férjemmel is vannak már belőle viták emiatt panaszkodom neki h nem bírom félek h mi házukba is ez lesz.

Ha az én gyerekem nagyobb lesz másoknál viselkedjen jól és majd maga után ha játszik és befejezi a játékot pakoljon össze ezen az elven vagyok, lehetne játszani csak nem így ahogy ő csinálja.

imádom őket, és nem akarom megbantani őket de már nem bírom ki mit tanácsol?

2021. márc. 20. 20:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
19%
Még jó hogy ismersz, utolsó... Ja, nem .
2021. márc. 20. 21:53
 12/36 anonim válasza:
20%
Nem azért, de ha leírom, miért kell lepontozni? Sztem egy jó választ írtam. 3. Vagyok
2021. márc. 20. 22:01
 13/36 A kérdező kommentje:

hidd h nem lesz ilyen!

Bár ha te gyereked ilyen az te hibád mi sem vtunk ilyenek!

egy kis szobába játszottunk 10 én 5en mikor h.

És eszünkbe nem jutottak vna ilyen dolgok igen is nevelés kérdése!

2021. márc. 20. 22:04
 14/36 anonim ***** válasza:
73%
Csak azért mert gyerek, egyáltalán nem törvényszerű, hogy össze fogja fogdosni a tükröket, ugrálni fog az ágyon meg össze fogja firkálni a falat! Nevelés kérdése, egy 3 éves képes felfogni, hogy nem taperoljuk a tükröket, megcsinálja egyszer, a szülő pedig azért van, hogy nevelje a gyerekét és rászóljon, hogy ilyet többet nem csinálunk. Érdekes nálunk sem a családban, sem a baráti körben nem divat ez a fajta neveletlenség, amit a kérdező is ír.🤷🏻‍♀️
2021. márc. 20. 22:19
 15/36 anonim ***** válasza:
89%
nincs kulcs a szobaajtókhoz?
2021. márc. 20. 22:20
 16/36 A kérdező kommentje:
devan
2021. márc. 20. 22:46
 17/36 anonim ***** válasza:
83%
akkor egyszerű, ajtókat bezárni, kulcsot eltenni.
2021. márc. 20. 22:50
 18/36 anonim ***** válasza:

szerintem tehetsz barmit, nem biztos, hogy valtozna. Amit mas gyereke csinal abban az 1-2 oraban, amig nalatok van, az edes keves arra, hogy nevelni lehessen. Meg ha le is szidjak, o mashol lakik a szuleivel es ki tudja, hogy ott 0-24ben mit engednek meg neki.

Lehet 1-2x leszidjak, vagy megmondjatok ti, vagy a sogornodek, hogy nem szabad, de mivel nem otthon van, siman megteheti. Nalunk is az unokaocsem nekiallt szetfirkalni a falakat, meg ugralni az agyakon,stb. Nem tudtunk mit csinalni vele, szepen meg lett mondva, hogy nem lehet tonkretenni mas dolgait, pedig mar 5 eves.

Nagyon nehez kerdes Kerdezo.. Nem engeditek fel a haloszobaba, es az emeletre. Amugy sem szabadna egy 3 evesnek rohangalnia a lepcson! Kulcs, szoba bezarasa es kesz.

2021. márc. 21. 09:36
 19/36 A kérdező kommentje:

igazából megoldások vannak.

De aza kérdésem h mondjam el sógormőméknek el ezt h ne hánnyon össze nálunk?

Meg hogy ti is ezt tennétek vagy türnétek neki?

2021. márc. 21. 09:36
 20/36 anonim ***** válasza:
53%

Tűrni? Első alkalommal úgy kiosztottam volna őket, hogy csak pislognak és annyira nem érdekelne, ha megsértődne bárki is emiatt.

De ha ti ilyen szolgalelkűek vagytok, a ti bajotok, de akkor ne is siránkozzatok.

2021. márc. 21. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!