Segítségre lenne szükségem. Nem tudom hogyan kellene szóljak sogőrnőm gyerekére hogy azzal ne sértsem meg őket?
Elég jó kapcsolatunk van sógórnőmekkel viszont van egy 3eves kislányuk aki neveletlen ő szerintük is.
nyilván gyerek és rossz..
Mi egyenlőre szüleimnel élünk nem sokára költözünk el.
És ha ittvannak akkor szóbáról szobára jár ugrál mindenhol.
feljön az emeletre a mi háló szobánkba is rumlit csinál majd a kislányom (4h) gyerek szobájaba is tükröket összefogdosa és a többi és a szülők nem szólnak rá.
Viszont mindenki ismer h milyen tisztaság mániás vagyok..
mióta gyerekem van nem nagyon jut időm a nagy takarításokra de ha jonnek mindig azt kell csinálnom. úgy ahelyett pihenhetnék is hisz szörnyű éjszakánk vannak fogzási időszak miatt.
Az én családom tudják h milyen vagyok és nem jönnek fel az emeletre igazából lent is lehetne lenni vannak szobák.
ki jár esetleg hasonló cipőben?.
Férjemmel is vannak már belőle viták emiatt panaszkodom neki h nem bírom félek h mi házukba is ez lesz.
Ha az én gyerekem nagyobb lesz másoknál viselkedjen jól és majd maga után ha játszik és befejezi a játékot pakoljon össze ezen az elven vagyok, lehetne játszani csak nem így ahogy ő csinálja.
imádom őket, és nem akarom megbantani őket de már nem bírom ki mit tanácsol?
ez lenne a megoldás ti is ezt csinálnátok?
tényleg nem akarom őket megbantani de h mindig takarítanom kell az nem állapot.
az a baj h nálunk minden rá van hagyva és ha később is rá hagyjuk ugyan ez lesz.
igen.
Egyébként elfelejtetem irni ha mi ott vagyunk náluk akkor sógornőm szívét lelkét ki teszi nekünk de nyilván egy 4h kislány nem hány össze és utána elpakolok sőt az ő kislányuk után is meg az én gyerekem nem lesz ilyen később!
Nevelés kérdése, kedves utolsó. Érdekes, a családomban a szülők voltak olyan értelmesek és türelmesek, hogy megértették velünk, h9gy rajzolni papirra kell, a fal nem arra való, a tükörhöz pedig nem nyúlunk, mert piszkos lesz. Nem olyan bonyolult egy 3 evesnek!
De persze a saját alkalmatlanságodat konnyebb ezzel palastolni, hogy ugyan hisz gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!