Mit tegyek ha az apámat egyáltalán nem érdeklem? Nem keres, ha segítségre van szükségem nem ír vissza egyszerűen mintha nem is léteznék 17/F
Legalàbb gyerektartàst fizet?
Mond meg neki hogy utolsó senkihàzi szar alak és engedd el a dolgot. Nem tudsz mit tenni
Mint amit en: valtoztass 18 utan nevet hivatalosan a 18.szulinapodon. anyai vezeteknevre. Majd oldd meg h szemelyesen elmondhasd neki es bemutasd az uj irataid amin anyukad vezetekneve van nem az ove. Eees utana soha se keresd.
Nalam bevalt:))
Két ismerősömmel volt ez.
Az egyik az nem ismerős, hanem rokon. Az apja egyszerűen csak közölte vele, hogy ő most elköltözik, és ne is keresse soha többé, mert nem érdekli.
Ekkor volt rokonom kb. 12 éves. Most nagyon szép családja van rokonomnak, több gyerek, kedves feleség, de borzalmasan megszenvedte ezt az egészet. Szerintem felfoghatatlan. Az apja szerelmes lett egy 20 évvel fiatalabb csajba. Sovány vígasz, hogy a csaj elhagyta és egyedül tengődik a vén--f...sz évtizedek óta.
A másik, az az egyik barátom. Neki alkesz volt az apja és az italt választotta.
Ő később letette az italt és kereste a gyerekeit, ők nyitottak felé...én lehet nem tettem volna ezt.
Lehet veled is ez fog történni, majd eldöntöd, hogyan reagálsz erre.
Ez a barátom nevet változtatott, ahogy írják. Neki ez lelkiekben sokat segített.
Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!