Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem szeretném ha nálunk lakna...

Nem szeretném ha nálunk lakna a testvére, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Végre összeköltözhettünk a párommal, sok év kínlódás után, végre fenntudjuk tartani magunkat és nagyon rég ez az álmunk, hogy legyen egy otthonunk.

A testvére, 18 éves fiú, az ősszel nálunk lakott 2 hónapot mert az otthona 30 kmre volt a munkahelyétől, innen meg csak 5 km.

Borzasztó volt az a két hónap. Nagypn feszült volt mindenki, nem volt privát életünk, folyton velünk volt. Azt ne is mondjam, hogy munka mellett főztem, mostam, takarítottam rá. Sokszor leült az asztalhoz és várta, hogy szedjek a tányérjába, mert "náluk úgy szokás". Szemtelenkedett velem, pofázott és sokszor hülyének nézett ha mondtam valamit.

Most pedig, azt mondja, hogy nyáron megint jön dolgozni, és itt fog lakni nálunk. Kijelentette.

Én nem tudom mit fogok csinálni. Kizárt, hogy azt mondja neki a párom, hogy ne mert akkor biztos megsértődnek a szülei, amit én sem akarok. De azt sem akarom, hogy a saját házamban ne legyek nyugodtam és azt sem, hogy az általa generált dolgok miatt legyen feszültség, mert egyébként nagyon szépen élünk.

Mit tegyek?

2021. febr. 15. 23:13
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
83%

45-ös, nem. Van, aki egész életében elnyomott marad, és van, aki tesz ellene. Olyannal, aki nem tisztel, nem fogok "harmóniára törekedni". Nem csak a család létezik. Léteznek barátok, akiket megválogathatsz a saját értékrended alapján.

Alapból kedves ember vagyok - de amint semmibe vesznek, amint ilyen dolgokat várnak el tőlem, mint a kérdezőtől, váltok, mert nem vagyok bamba.

"Plusz ha az ember szereti a párját, akkor tiszteli a családját, ideális esetben még szereti is őket, a hibáikkal együtt."

Tisztelet tiszteletért cserébe jár, a hiba mértéke pedig nem mindegy.

Tudom, van, aki retteg attól, hogy egyedül marad, és inkább megalázkodik a rokonkáknak, mert a vér mindenek felett, de ne hidd azt, hogy mindenki ilyen.

2021. febr. 16. 17:26
 52/53 anonim ***** válasza:
100%
Mivannn? 30 km???? Lusta? Vagy rühelli a szülőket és szabadulna tőlük? Vagy ingyen bulinak néz titeket? Mi a gondja a napi 2*30 km-el?Iskolás gyerekek utaznak ennyit egy nap, nemhogy felnőtt dolgozó ember.
2021. febr. 17. 05:30
 53/53 anonim ***** válasza:
56%
Akkor most 2 hónapig nem lesz sex? Vagy végighallgatja? Tavaly, hogy volt? Vagy párod nem zavarta, mert a hajdani otthoni recskázását is végig hallgatta, végignézte tesó, ezért is vannak ilyen jóban?
2021. febr. 17. 05:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!