Nem szeretném ha nálunk lakna a testvére, mit tegyek?
Végre összeköltözhettünk a párommal, sok év kínlódás után, végre fenntudjuk tartani magunkat és nagyon rég ez az álmunk, hogy legyen egy otthonunk.
A testvére, 18 éves fiú, az ősszel nálunk lakott 2 hónapot mert az otthona 30 kmre volt a munkahelyétől, innen meg csak 5 km.
Borzasztó volt az a két hónap. Nagypn feszült volt mindenki, nem volt privát életünk, folyton velünk volt. Azt ne is mondjam, hogy munka mellett főztem, mostam, takarítottam rá. Sokszor leült az asztalhoz és várta, hogy szedjek a tányérjába, mert "náluk úgy szokás". Szemtelenkedett velem, pofázott és sokszor hülyének nézett ha mondtam valamit.
Most pedig, azt mondja, hogy nyáron megint jön dolgozni, és itt fog lakni nálunk. Kijelentette.
Én nem tudom mit fogok csinálni. Kizárt, hogy azt mondja neki a párom, hogy ne mert akkor biztos megsértődnek a szülei, amit én sem akarok. De azt sem akarom, hogy a saját házamban ne legyek nyugodtam és azt sem, hogy az általa generált dolgok miatt legyen feszültség, mert egyébként nagyon szépen élünk.
Mit tegyek?
"Párod is egy főnyeremény. Simán végignézi, hogy a kis gyökér beugat neked, meg kiszolgáltattja magát... Jajj várj, hisz végül is egy család. Párodnak is az a normális, hogy a 'zasszony csicskázik és kussol.
Hát sok boldogságot!"
Na ez a másik, amit mondani akartam.
Nálunk a ház a férjemé (betettem a készbe, hát ez van).
Ezzel együtt is, SOHA nem hívna olyat, és soha nem engedne olyat a házba, akitől én csak egy minimális módon is befeszülök, kellemetlenül érzem magam. Egy napra SEM.
Kérdező, a párod miért nem veszi észre, hogy milyen gáz?
De a párom sem szeretné, ezt már megbeszéltük az ősszel is. Tudta, hogy nem jó úgy ahogy van. Ha beszólt nekem a gyerek, mindig rászólt, vagy mondta, hogy takarítaon maga után. De nem volt mit kezdeni a gyerekkel.
Megértem őt is, nem akar haragba lenni a testvérével, sem a szüleivel és ez a harag azért lenne mert nekik nagyon természetes az, hogy ha van egy ilyen "lehetőség" akkor költözzön be.
Nem az lenne a normális, hogy mi megmondjuk neki, hogy nem, nem jön, hanem az lenne a normális ha ők meggondolnák ezt, s nem tennének ilyen helyzetbe, mert kész tények elé vagyunk állítva.
Mondjátok, hogy hülyék vagyunk, és nem állunk ki magunk mellett, de tegyétek magatokat a helyünkbe.
Ha szar a kapcsolatod a testvéreddel akkor oké, megmondod, de nekik jó a kapcsolatuk, ha megmondanánk neki, hogy nem jöhet azt hiszem az pofája leesne.
Én simán leüvöltöm a saját anyám fejét, ha úgy érzem, hogy a saját lakásomban belepofázik valamibe, amihez semmi köze. Eleve nem engedném magamhoz költözni.
Mondjuk én nem vagyok ilyen gyenge sz.r, hogy bárki áttaposson rajtam ahogy neki tetszik, de kinek mi.
És mi nagyon is jóban vagyunk a családdal, de a saját tulajdonú ingatlanomban senki nem fog önkényesen cselédnek nézni ingyen.
De te szerintem úgyis becsicskulsz nekik, pár évig még húzzátok egymás agyát az életképtelen pároddal, aztán amikor komolyodni próbálnátok vagy beletörődsz az örök szolgaságba, vagy szétmentek és kattogsz majd, hogy minek pocsékoltál el ennyi időt egy ilyen tróger lúzerre, aki a testvérének se tud nemet mondani.
"Mondjátok, hogy hülyék vagyunk, és nem állunk ki magunk mellett, de tegyétek magatokat a helyünkbe.
Ha szar a kapcsolatod a testvéreddel akkor oké, megmondod, de nekik jó a kapcsolatuk, ha megmondanánk neki, hogy nem jöhet azt hiszem az pofája leesne."
Hülyék vagytok. És ez messze nem jó kapcsolat. Szerinted jó, normális kapcsolat, ahol egy felnőtt leül, hogy szedj neki enni? Nekem a tesóm a legjobb barátnőm, soha nem csinálna ilyet se velem, se a férjemmel. És a jó kapcsolat ismérve, hogy őszinték lehetünk egymással.
Úgyhogy nem, ez nem egy jó testvéri kapcsolat. Ez egy lehúzós pióca, meg egy fosós csicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!