Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem szeretném ha nálunk lakna...

Nem szeretném ha nálunk lakna a testvére, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Végre összeköltözhettünk a párommal, sok év kínlódás után, végre fenntudjuk tartani magunkat és nagyon rég ez az álmunk, hogy legyen egy otthonunk.

A testvére, 18 éves fiú, az ősszel nálunk lakott 2 hónapot mert az otthona 30 kmre volt a munkahelyétől, innen meg csak 5 km.

Borzasztó volt az a két hónap. Nagypn feszült volt mindenki, nem volt privát életünk, folyton velünk volt. Azt ne is mondjam, hogy munka mellett főztem, mostam, takarítottam rá. Sokszor leült az asztalhoz és várta, hogy szedjek a tányérjába, mert "náluk úgy szokás". Szemtelenkedett velem, pofázott és sokszor hülyének nézett ha mondtam valamit.

Most pedig, azt mondja, hogy nyáron megint jön dolgozni, és itt fog lakni nálunk. Kijelentette.

Én nem tudom mit fogok csinálni. Kizárt, hogy azt mondja neki a párom, hogy ne mert akkor biztos megsértődnek a szülei, amit én sem akarok. De azt sem akarom, hogy a saját házamban ne legyek nyugodtam és azt sem, hogy az általa generált dolgok miatt legyen feszültség, mert egyébként nagyon szépen élünk.

Mit tegyek?

2021. febr. 15. 23:13
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
95%

Igenis bántsd meg a szülőket, ha őket nem érdekli a te álláspontod, akkor téged miért érdekelne? A lakás fele a tied is, nem?

Több éves kedveskedés után(ahol sok apróságot nyeltem le anyósék részéről) egy nagy fityisz volt a jutalmam. Hidd el nem éri meg szenvedni. főleg ha legbelül érzed, hogy ebből semmit nem fogsz visszakapni.

2021. febr. 15. 23:56
 12/53 anonim ***** válasza:
37%

Hat kerdezo ez ott lett mocskosul elcseszve hogy osszel tobb mint 1,5 orara beengedted. En biztos hogy kirugdostam volna a holmijait nemhogy a tanyerjara szedni mosni utana. Aha. Alomvilagvan.

#csakolyanpasiparjalegyelakinekvagynincsentesojavagycsakidosebbtesoja van :D csak!

2021. febr. 16. 00:08
 13/53 anonim ***** válasza:
85%
Ez olyan család lehet, ahol minden közös. Ha a fiú csajának van lakása, akkor az az egész család által használható. Jön még majd oda más is, kisgyerekeket fognak egész vakláció alatt lerakni neked, hogy nyaraltasd őket.
2021. febr. 16. 00:20
 14/53 anonim ***** válasza:
96%
Felhívnám, és elmondanám neki, hogy az előző itt tartózkodása alatt szemtelen volt, ezért többé nem jöhet. Pont.
2021. febr. 16. 00:20
 15/53 anonim ***** válasza:
92%
Ha a pasid a te akaratod ellenére hívogat vendégeket, rakd ki őt is, mert boldogtalan leszel vele.
2021. febr. 16. 00:21
 16/53 anonim ***** válasza:
94%

Jöhet, persze, 60ezer plusz rezsi.

Hidd el, máris nem lesz olyan fontos odamotyózni.

2021. febr. 16. 00:26
 17/53 anonim ***** válasza:
98%

Megmondjátok, hogy nem költözhet hozzátok és fő okként az őszi ott tartózkodását, viselkedését hozzátok fel. Arról nem is beszélve, hogy 30 km nem egy akkora távolság h ne tudja naponta megtenni, költözni pláne nem kell miatta (ha nem tetszik neki akkor keressen magának albit)

A szülők megsértődnek? És? A fiú megsértődik? És? Ha meg netán ígérgetné hogy megváltozik stb azt el ne higyjétek, ugyan ilyen marad

2021. febr. 16. 00:31
 18/53 anonim ***** válasza:
95%

Úgy imádom az ilyen kérdések. Jajj mosok, főzök, takarítok, kinyalom mindenkinek a s_ggét, miért bánnak úgy velem mint egy koszos cseléddel? Hát mert az vagy...

Tényleg nehezemre esik elképzelni a szituációt. Ott ültök az asztalnál, tesó meg malmozik és várakozva néz rád, te meg ahelyett, hogy a fejére borítod, szépen meghunyászkodsz és szedsz neki? Hát felőlem ott pusztult volna éhen.

Párod is egy főnyeremény. Simán végignézi, hogy a kis gyökér beugat neked, meg kiszolgáltattja magát... Jajj várj, hisz végül is egy család. Párodnak is az a normális, hogy a 'zasszony csicskázik és kussol.

Hát sok boldogságot!

2021. febr. 16. 01:54
 19/53 anonim ***** válasza:
95%
A 18-asnál a pont.
2021. febr. 16. 02:00
 20/53 anonim ***** válasza:
96%

17-18 megmondta!

18 éves gyerek. 30 km nem nagy távolság minden nap megtenni. Van aki 80-90km-t ingázik minden nap!

Bunkó volt nálatok legutóbb. Kész. Erre hivatkozva most nem jöhet.

Ha megsértődnek ez van. Ezt a párodnak kéne lemeccselni, nem neked.

2021. febr. 16. 02:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!