Kompromisszumot kötnél, vagy vállalnád a konfliktust?
El kell dönteni mi a fontos. Ha bírja a gyomrod, húzd le annyi pénzzel amennyivel tudod, cserébe kénytelen vagy elviselni a gusztustalan stílusát.
Ha nem vagy ilyen beállítottságú, akkor tisztelettudóan, trágárkodásmentesen küld el a büdös p*csába a stílusával együtt, mert veled így ne beszéljen senki (én ezt tenném, de az első verziót se ítélném el)
10-es vagyok, még annyit, hogy ezzel nem azt mondom hogy soha többé oda se menj. Lehet ha kihagysz pl. 3 alkalmat negyedszerre már lesz némi kedved, ki tudja.
De ne ossza be neked senki felnőtt ember létedre a hétvégéd felét és ne sértődgessen ha nem mész, én azt mondom. És egy kapcsolat alapja a normális kommunikáció, én egy percig sem problémázok azon hogy egy ilyesmit elmondjak a férjemnek (persze normálisan, nem úgy, hogy hugod egy sznob pics@ és nem vagyok rá kíváncsi), és a "naccsasszonnyal" szemben se biztos hogy szó nélkül kell tűrni mindent. Mindenkivel szemben annyit engednek meg maguknak az emberek, amennyit hagyunk nekik.
Egyrészt nem mindegy, mennyi ideig tart egy ilyen látogatás. Azért nem mindegy, hogy 2 óra vagy egy fél nap.
Másrészt, persze, szíved joga nem menni, de ez szinte mindig negatívan hat a házasságra, akkor is, ha a másik fél az eszével megérti a döntésed, hosszú távon a lelkébe "beeszi" magát, több ilyet láttam már magam körül.
Attól is függ, hogy "csak" h*lye vagy konkrétan be is szól neked ezért-azért.
Én el szoktam tűrni az ilyet, amíg valami konkrét dolog nem történik, ami nagyon taszít. Úgy fogom fel, hogy sokfélék vagyunk, és nem idegesítem magam miatta. Aztán van persze az a pont, amikor betelik a pohár.
Havonta egyszer mentek hozzájuk?
És ők is időnként eljönnek hozzátok?
Ez azért sok, ha egyébként nem kedveled.
Mondd meg, hogy ezután elmész a férjeddel névnapi, születésnapi köszöntésekre, karácsonykor, húsvétkor, meg ha valami egyéb alkalom van. De havonta nem mész hozzájuk. Megvan a saját életed, a saját dolgod ..... a SAJÁT CSALÁDOD. Mert ha most utánagondolsz, hogy emellett ott vannak mindkettőtök szülei, neked is lehet testvéred, barátaitok is lehetnek, és azért kettesben is szeretnétek lenni..... szóval nekem nagyon túlzott ez a havi odamenetel. Tényleg csak akkor menjen az ember ilyen gyakran, ha mindig örömmel megy oda.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!