Hány évesen lettél keresztszülő?
Hogy áltál a helyzethöz?
Születni fog egy baba és lehet hogy én leszek a keresztapa, de én nem érzem hogy készen állok rá még nagyon fiatalnak érzem magam hozzá.. :$ 16f
Az én lányom keresztapja is 16 éves volt amikor keresztapa lett, és inkább szülői hatásra lett ő a választott, és mert nem volt más. Ő is fiatalnak érezte magát, de megnyugtattuk, hogy nincs semmilyen elvárás felé, nem várjuk el, hogy ajándékokat vegyen, (mivel még saját jövedelme sem volt) a gyerekkel meg úgyis találkozni fog, ha akar. A keresztanya idősebb volt, 24 éves.
Na, hát, most 20 évvel későbbi tapasztalatom: a keresztmama a keresztelő után kábé le se kakilta a gyereket, (pedig meg volt hívva szülinapokra, de nem ért rá...) a keresztapja viszont mindig jött, ha hívtuk, és mai napig egész jó, baráti a kapcsolatuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!