Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Kibírnátok egy olyan családot,...

Kibírnátok egy olyan családot, ahol csak a szegénység a “menő”?

Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 08:44
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem meg vagánykodsz a családodban, azok meg kiközösítenek emiatt. Pofára estél és most itt akarsz magadnak igazságot érvényesíteni. Kíváncsi lennék az ő véleményükre is veled kapcsolatban.
2021. jan. 1. 09:59
 22/53 anonim ***** válasza:
77%

Én nem bírnám ki. Márpedig azért mert szeretnék olyan környezetben élni ahol nem elégednek meg a legrosszabbal. Ha nekik rossz, nekem is rossz, mert ha hazaérek nekem is hallgatnom kell azt hogy az élet milyen szar. Én inkább elköltöznék oda ahol pozitívabban állnak hozzá az élethez. Ha szereted őket vissza lehet járni, de együtt élni megint más. Az ilyen emberek ki tudják szívni az ember energiáját, lelomboznak, depresszióssá tehetnek ha hajlamos vagy rá. Szóval költöznék.

Szerintem sokan nem értik a kérdést. Nem arról van szó hogy a tengertúli nyaralásról tartott beszámoló zavarja a szegény hozzátartozókat akiknek 100 ezer sincs egy nyaralásra. Arról van szó, hogy őket még egy panzió is zavarja és mekkora arcod van hogy ezt megteszed. De nehogy már ezt titkolni kelljen. Szóval van egy középút szerintem. És vissza is kanyarodnék az első mondataimhoz, hogy ha nem tudnak örülni a legkisebb sikereimnek sem, akkor lépnék.

2021. jan. 1. 10:23
 23/53 anonim ***** válasza:
38%
10-es: fájó, de az inteligencia helyesen intelligencia.
2021. jan. 1. 10:23
 24/53 anonim ***** válasza:
79%

Pontosan értem mire gondolsz. Nem dicsekvésről, rongyrázásról van szó. Hanem arról, hogy ez a típus zsigerből lehúzó, irigykedő.

Nekem es a férjemnek a szülei is ilyenek.

Minek diploma, autó (használt alsó kategóriás) jó ovi, suli, a gyerekeknek, nyaralás, étterem, mosogatógép stb.

Mi ott tartunk, hogy nem mondunk semmi ( még a kis használt Suzuki Swift is kölcsön van...). A nyaralásról hazudunk, nem.a tengerparton voltunk, hanem a Balatonon (fura, ezt valahogy nem irigylik a fene se érti).

Meg nem járnak hozzánk és nem látják mink van.

2021. jan. 1. 10:32
 25/53 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező,azt írod sorra vesztik

el a munkájukat.

Ettől egyre lejjebb kerül az életszínvonaluk.

Azt írod a szegénység a menő.

Mintha direkt ezért hagynák ott a munkát, hogy menő szegények lehessenek.

Furcsán gondolkodsz.

Szerintem nem sajnálják tőled amid van, csak nekik a saját gondjaik mellett nem jut öröm.

Lehet, hogy az is gond, hogy egyenek.

2021. jan. 1. 10:49
 26/53 anonim ***** válasza:
63%

23!

Valóban. De milyen jó, hogy elírtam, legalább abba bele tudtál kötni, ugye?

2021. jan. 1. 10:51
 27/53 anonim ***** válasza:
65%

A sok agyas lepontozó el sem tudja képzelni, hogy milyen egy ilyen közeg.

Ez a típus akkor is ilyen, ha van munkája, mert egy született ģęçi.

2021. jan. 1. 10:57
 28/53 anonim ***** válasza:
65%
10, 13: ez full proli felfogás. Nehogy már családba ne lehessen elmondani ha vesz/ tesz valamit az ember, mert a saját anyja irigy rá. Undorító! Ti is olyanok lehettek mint a kérdező családja.
2021. jan. 1. 11:03
 29/53 anonim ***** válasza:
45%

Senki sem tudja mit tartogat neki az élet.

Akinek ma több van, lehet hogy holnapra nem lesz semmi.

Az emberi élet nagy gyorsan tönkre tud menni.

Magas lóról lehet nagyot esni.

2021. jan. 1. 11:05
 30/53 anonim ***** válasza:
64%

kedves 28, távolról sem vagyok proli.

De olvasd már el a kérdést, és ne költs hozzá semmit saját kútfőből. Sorra veszítik el a munkájukat... úgyhogy ilyen helyen magadtól előhozni, te micsoda menő vagy, igenis ocsmány.

2021. jan. 1. 11:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!