Kibírnátok egy olyan családot, ahol csak a szegénység a “menő”?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 08:44
11/53 anonim válasza:
9!
Akkor nem említem meg. Ha szeretem a családomat és tudom, hogy oket ez zavarja, akkor nem térek ki a témára.
12/53 A kérdező kommentje:
Nem, nálunk a self-made emberek egy fokkal jobb bánásmódot kapnak, mint az, akinek megvolt mindene gyerekkorától kezdve
2021. jan. 1. 09:37
13/53 anonim válasza:
7, nem kell takargatni. De nem mindegy, hogy egy beszélgetésnél rákérdeznek, te őszintén elmondod, hogy hol nyaraltál, vagy te magad hozod fel, hogy dicsekedj.
14/53 anonim válasza:
Furcsa hogy ebben a szituban magadat sajnálod ahelyett hogy együttéreznél velük és próbálnád tartani bennük a lelket neadjisten segíteni.
15/53 anonim válasza:
Prolinak hívják Őket, sajnos nem igazán lehet őket megváltoztatni, aki prolinak született, az általában az is marad, még ha hirtelen óriási pénzösszeghez is jut, akkor is.
16/53 A kérdező kommentje:
14: de ez nem egy korszak. Évek óta nekem kínos, ha el tudok menni nyaralni, vagy nem használtan veszek valamit
2021. jan. 1. 09:48
17/53 anonim válasza:
15 Nyugi azért megpróbálhatod hogy adsz nekik, ki tudja lehet mégse maradnak prolik...max te leszel az.
18/53 anonim válasza:
Nem, már rég elköltöztem volna tőlük és élném a saját életemet. Ők meg irigykedjenek a saját levükben.
19/53 A kérdező kommentje:
A proli a 10.000 forintot is kinézi a mások szájából. Nem tud örülni a másik sikerének. Irigységböl tesz keresztbe. Semmi köze a fizetèshez vagy végzettséghez
2021. jan. 1. 09:51
20/53 anonim válasza:
18 nem hiszem hogy irigykedik rád bárki, azt te csak szeretnéd. Általában olyanokra irigykednek akik boldogok, viszont a rosszindulatúak nem boldogok és itt a kör be is zárult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!