Kibírnátok egy olyan családot, ahol csak a szegénység a “menő”?
Figyelt kérdés
2021. jan. 1. 08:44
2/53 A kérdező kommentje:
Mondjuk sorra vesztik el a munkájukat ( nem a vírus miatt), és akinek több van, még egy fapados 2*os hotelt se lehet elmesélni
2021. jan. 1. 08:53
3/53 anonim válasza:
Tovabbra sem ertem mi a gondod. Senkivel sem kötelező a kapcsolattartás.
4/53 A kérdező kommentje:
Mert amúgy rendesek, csak te feszengs mert nem minimálbéren vagy és nem vagy munkanélküli
2021. jan. 1. 08:55
5/53 anonim válasza:
Józanodjál még egy kicsit, korán van még ehhez!
6/53 anonim válasza:
Nos, ha icipicit intelligensebb vagy, mint egy döglött nyúl, akkor mondjuk nem számolsz be a Maldív szigeteki utazásodrol, nem teszed fel az arany Rolexedet amikor latogatoba mesz es a Lamborghini helyett vonatozol egyet. Hidd el, nem fogsz belehalni.
7/53 anonim válasza:
6- os, sose értettem az olyan felfogású embereket mint te. Nehogy már nekem kelljen takargatni amim van, hogy más ne irigykedjen!! Aki irigy nézzen magába, rendezze az életét, és próbálja leplezni az irigységet, mert ritka ronda tulajdonság.
8/53 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra a proli habitusra gondol, amikor sosem lehet örülni a sikerednek; ha veszel egy szép autót, biztosan loptad hozzá a pénzt, ha lány vagy és lediplomáztál, zicher lefeküdtél az oktatóiddal. Sajnálom a helyzetedet. :( Ugyanakkor én nem álltatnám magamat a helyedben azzal, hogy valaha változni fognak. Ez a “büszkeség a filléres kínlódásra” az unintelligens emberek sajátja. Te tehetsz ez ellen.
9/53 anonim válasza:
6-os, mint írta, nem a Maldív szigetek meg a Rolex a gond, hanem egy szarságos 2 csillagos szálloda megemlítése is.
Amúgy kérdező, ezt még lehet fokozni, amikor ez "szelektív" a családodban: Tehát nálunk pl. ha én eljutottam egy belföldi kempingbe nyáron a férjemmel és a kislányommal, akkor az b...szta a csőrüket (anyámnak főleg). Ha a hugom a Bermudákon nyaralt, az teljesen természetes volt. (Nálatok legalább következetesek.)
10/53 anonim válasza:
7!
Nem kell takargatni, nem kell vele hivalkodni. A kettő nem ugyanaz. Ahogy az se igaz, hogy az,akinek nincs, az irigy arra, akinek van. De ennek felfogásához kell az a minimális inteligencia, ami ugye nem mindenkiben van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!