Miért utánoz folyton minket a férjem családja?
Számomra ez már idegesítő kategória kezd lenni. A férjemnek van két lány unokatesoja akikkel nagyon szoros a viszony.
Pl eleinte ilyenek voltak hogy vettünk egy asztalt a nappaliba, akkor ők is vettek egy ugyanolyat, vagy mi vettünk egy kocsit ők is ugyanolyat. Ha mi eldöntöttük hogy elmegyunk moziba, mint randi, mind jöttek. És konkrétan minket kerestek a mozi előtt, majd úgy adták elő, hogy jajj véletlenül össze futottunk.
Mikor összeházasodtunk, és jött a gyerek, viccesen mondtam a férjemnek, hogy figyeld meg szivem náluk is tuti lesz nemsokára.
Igazam lett, és kb itt kezdődött az a szint ami már nekünk sok.
Bejelentettük a hírt hogy lányunk lesz, na ők is folyamatosan ezt hangoztatták utána hogy nekik is lány kell. Én május elejére vártam a babát, ők is ahogy elmondtuk szerintem rögtön próbálkozni kezdtek de csak ősz végére sikerült, ebbe teljesen bele volt bolondulva a férjem unokatesoja. Sőt fiút várt, hónapokig duzzogott.
A névben nem tudtak velünk egyezőt valasztani. De minden másban, ha vettünk egy ruhát, babakocsit, kis ágyat ő megrendelte ugyanazt csak fiúba.
A nevelésbe is próbált folyton rám licitálni, hogy az ő gyereke miért jobb stb.
Igazából én ezeket próbáltam elengedni. Az élet fintora szerintem hogy míg nekem egy nyugodt megfontolt lányom van (én sem vagyok egy ideg beteg típus :D) addig nekik egy igazi fiú gyerek jutott, aki mint a kis buldózer tör zúz ahova megy.
Tavaly télen újra terhes lettem és pont kezdődött a covid így később mondtuk el a családnak. Konkrétan féltékeny volt ránk és sértődötten annyit mondott hogy már persze ők is tervezgetik a következőt, de megnézik mi hogy boldogulunk a kettővel.
Most is egy tündéri kislányunk született aki két hónapos.
Egy közös barátunktól tudom hogy annyira irigy rám, hogy nekünk mindem összejött, hogy azt mondta mi azért vállalatunk második gyereket kis korkülönbséggel mert le akartam tudni gyorsan, meg be akartam őt előzni, hogy mindenki velünk foglalkozzon.
A sors keze, vagy nem tudom hogy szegénynek lassan egy éve de nem jön össze a baba, pedig próbálkoznak. Én tényleg sajnálom hogy így alakult náluk bármilyen is ő.
De picit félek is a továbbiaktól.
Tényleg vannak másnak is ilyen rokonai, vagy nálunk vannak csak ilyen kattantak? 😂
Kérdező!
Bizony-bizony az a kérdés kiírásának a veszélye, hogy a többségi vélemény talán nem egyezik a tiéddel.
Mellesleg ez elég rossz formája a "kiírom maganmból"-nak is, mert ez az oldal nem erre van.
Erre találták ki a naplóírást, vagy indíts blogot!
"Ne haragudjatok de abszolút nem értem miért gondolja azt valaki hogy azért mert kiirom magamból én rosszindulatú vagyok"
Pontosan itt a baj kérdező, az ilyenekre mondják, hogy a sajat szemukben a gerendat sem latjak meg. Viszont a valaszolok olvastak a sorok között és kiolvastak belole az irigyseget, féltékenységet a rokonok iránt.
"Kinek beszél hamarabb a gyereke, kié áll megy fut hamarabb. Kié lesz hamarabb szobatiszta."
Megfogsz lepődni de szinte minden csaladban, baratikorben van ilyen ahol azonos koru gyermekek vannak. Nalunk is volt, de soha sem irigykedtem,ha mondjuk a masik gyerkőc elobb tanult meg jarni stb. inkább veluk orultem hogy milyen ügyes es bizakodtam, s ők is biztattak hogy hamarosan nekunk is menni fog. Majd egyutt orultunk az apró sikereknek is. A legnagyobb baj talán az veled, hogy mindenben a rosszat latod es nem orulsz masok boldogsaganak igazán, hiszen akkor nem irigyelned tőlük. Egy kicsit magadba kellene nézni es ezeket a rossz dolgokat elrendezni magadban es akkor te is elégedettebb, boldogabb lehetnel, ehhez viszont elobb el kellene ismerned magadban, hogy benned van a hiba.
Komolyan nem értelek titeket.
Nem én hasonlítom a gyerekeket, hanem ő. Nem én mondom azt h mikor beszél már a fuam, bezzeg a te lányod már ilyenkor beszélt. Én nekem abszolút semmi bajom se a kicsivel, se vele. Csak tényleg érdekelt volna hogy miért csinálja ezt. De ti mind engem egy rosszindulatú dögnek állítottatok be, olyan mintha ditekt másképp olvasnatok amit irok. Teljesen elfogadom a kritikat de ez nem kritika már bocsi. Olyanokat hoztok fel amit nem rossz szándékkal írtam. Úgyhogy ennyi a továbbiakban nem válaszolok. Mert igazából nem érdekel annyira hogy bele menjek egy vitába egy csapat olyan emberrel aki abszolút nem ismeri a szitut és 2 mondatot ragad ki belőle.
Az értelmes válaszokat köszönöm akik a kérdésre válaszoltatok
"Érdemes elmondani nekik vagy inkább hallgassunk?"
Az ilyeneket mint ti is vagytok kikellene koltoztetni valami lakatlan szigetre, de szigorúan egyesével nehogy már ott is "lemajmoljak" a masik szigetlakonak is olyan hutoje legyen ám.
Bírom ezeket az "egyedi embereket". Nem hogy mindent egyénileg gyártatnátok le bilétával. 🤪🤣 Nyilván több ezer ember egy jellemtelen, 0 személyiség mert ugyanolyan szabvány bútor van otthon. Vagy aki mától ugyanolyan autóval jön szembe velem, arra ráüvöltök hogy "utánozós majomnak szar a fizetése".
Akinek meg nem jön össze gyerek az egy irígy szuka bújjon a lyukba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!