Azok a fiatalok, akik b+ olnak a haverjaikkal folyton, azok a családjukkal is így beszélnek?
Nem beszólásra gondolok!
Hanem vannak ismerőseim, akik azt hiszik, hogy most menőek 16-20 évesen, hogy mesélnek valamit, és minden mondatban van a "b*zdmeg!" Mesélnek egy sztorit: "Elmentem oda, aztán, mit látok b+!? Há b+ tudja már kivel beszél! Képzeld b+...!"
Így beszélnek a habverjaikkal/barátnőikkel... Igen lányoktól is sokat hallom ezt, ismerek is párat, akinek a "baaaaaaaaaaazdmeeeeeeg" már napi szavává vált, és bármi történjen ezt mondja.
Ezektől már minden mondatban ezt hallom.
Ezek csak a haverjaik előtt keménykednek így, vagy a rokonaikkal, és ha beszélnek, oda jön egy kát b+?
Van aki csak keménykedik. De vannak, akik otthon is úgy beszélnek.
Mi is úgy beszéltünk, beszélünk (azóta már nem otthon lakok) de ha kell, akkor nyilván moderáljuk magunkat. Egyszer apám megjegyezte, hogy rondán beszélek. 2 perccel később kimegy a konyhába és hallom: Mi a p1csa ez? De minek tettétek ide ezt a szart? :)
Nekem lány létemre ki nem tud jönni a számon a b+. Akkor inkább basszus, baz. És ismerek sok ilyen fiút is, akik nem beszélnek alpári módon.
Akik állandóan káromkodnak, azok ki akarnak tűnni, primitívek, valószínűleg otthon is ezt hallják.
nemhiszem hogy így akarnak kitűnni:)
én is sokszor beszélek így, de semmi ilyen szándék nincs bennem hogy kitűnjek, ezzel most nagyon nem is lehet:) ezek sok embernek már tényleg csak kötőszavak, könnyen rádragadnak, aztán megszokás lesz
tesómmal mi is így beszélünk, a szülőkkel természetesen nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!