Azok a fiatalok, akik b+ olnak a haverjaikkal folyton, azok a családjukkal is így beszélnek?
Nem beszólásra gondolok!
Hanem vannak ismerőseim, akik azt hiszik, hogy most menőek 16-20 évesen, hogy mesélnek valamit, és minden mondatban van a "b*zdmeg!" Mesélnek egy sztorit: "Elmentem oda, aztán, mit látok b+!? Há b+ tudja már kivel beszél! Képzeld b+...!"
Így beszélnek a habverjaikkal/barátnőikkel... Igen lányoktól is sokat hallom ezt, ismerek is párat, akinek a "baaaaaaaaaaazdmeeeeeeg" már napi szavává vált, és bármi történjen ezt mondja.
Ezektől már minden mondatban ezt hallom.
Ezek csak a haverjaik előtt keménykednek így, vagy a rokonaikkal, és ha beszélnek, oda jön egy kát b+?
"Akik állandóan káromkodnak, azok ki akarnak tűnni, primitívek, valószínűleg otthon is ezt hallják."
Érdekes én az egyik legkomolyabb előadásunkon hallottam a legtöbbször a randa beszédet a professzortól mikor egyetemre kerültünk. Nem nagyon mondanám arra a formára, hogy primitív.
Sajnos sokszor igen, sőt néha a szülőktől ragad át a gyerekekre.
Mikor az első munkahelyemre mentem dolgozni pályakezdőként egy idősebb kolléganő épp a fiával beszélt és csak úgy repkedtek a b+-ek mindkettőjük részéről. Majd egy "beszélgetésünk" alkalmával ezt mondta: Téged a szüleid jól neveltek b+! De ezek a mai fiatalok b+, minden második szavuk az, hogy b+, b+!
Észe sem vette, hogy ő is ugyanúgy beszél. Na én itt nem tudtem eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek így inkább elvonultam és igyekeztem kerülni a későbbi beszélgetéseket.
Nos, én már negyven felett vagyok, és nő, de én is használom ezt a kifejezést, bár nem kötőszó gyakorisággal. Viszont család előtt SOHA!!!
Ott tabu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!