Mit kéne kezdenem egy ilyen családtaggal? Igazából nem is ismerem.
Figyelt kérdés
Nem ismerem anyámat, él még, de nem ő nevelt. Elég borzalmas egy nő, aki amúgy megpróbálná védeni, az kérem ne tegye, ő tényleg borzalmas anya, az volt régen is, és a mostani gyerekeinél sem remekel. Neki van egy testvére, aki néha felhív,nem tudom, honnan tudják a számom, de én azt a számot, amiről eddig hívogatott, letiltottam. Most egy másikon hívott, felvettem, mert nem tudtam, ki lehet az. Ő kedves, és érdeklődik, nem olyan, mint a testvére, de nekem akkor is semleges, hiszen őt sem ismerem, ha szembejönnének velem, nem tudnám, kik ők. És mikor beszéltünk, elég idegesítő volt, állandóan azt kérdezgette, ki van ott velem, ki mondja meg, mit mondjak a telefonba? Ez nevetséges.. Aztán megtudtam, hogy Budapesthez közel van, hajléktalan, mesélte, hogy talált egy takarót, valami sín alatt alszik, vagy ilyesmit mondott. Én most Budapesten élek, és mindig kikívánkozik belőlem az, hogy megkérdezzem, van-e mit ennie, van-e meleg ruhája, de bele sem akarok gondolni, hogy találkozzak vele. Annyira lennék képes, hogy vigyek neki pár hasznos dolgot, és el is menjek onnan egyből, de ezt bunkóságnak érzem, és tudom, hogy nem lenne ehhez szívem, de utána meg ezen kattognék. Ma is nyolcszor hívott, végig kinyomtam, nem is értem rá, és nem is akarok vele beszélni, mert fél órát beszélünk, és szó szerint mindig ugyanarról. Tudom, hogy nagyon bunkón hangzik az egész, amit leírtam, de valahol amúgy is szívügyem segíteni, de nekem ez a családtéma nagyon tabu, nem is találkozom senkivel, és ez az ága meg pont olyan, akiket nem is ismerek. Ti mit tennétek?2020. nov. 14. 13:51
11/11 anonim válasza:
Odamenni a létező legnagyobb ostobaság. Nagyon meg fogod bánni. Odarángatnak egy ATM-hez, és levetetnek róla fenyegetéssel mindent. Még nem követtek el ellened bűncselekményt, gondolom, ha ennyire naiv vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!