Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehet azt bármilyen szinten...

Lehet azt bármilyen szinten normális életnek nevezni, amikor egy fiatal nőnek két idős rokonára kell vigyáznia, úgy, hogy közben semmi magánélete nincs?

Figyelt kérdés

Mert szeritem nem. Egy rokonomról van szó, 14 eve volt az utolsó kapcsolata, az elmúlt 9 évet azzal töltötte, hogy a 80 feletti nagynenjere vigyázott(akinek nem volt sem férje sem saját gyerekei) minden nap a saját munkája mellett... most 44 éves, 14 eve nem talált magának part, mar gyereke sem lehet es emiatt sokszor sír, panaszkodik nekem is. En magam is depressziós vagyok, ha nem tartom vele a kapcsolatot, akkor en vagyok a gonosz, ha elmegyek hozza, attól csak meg depressziosabb leszek. Jelenleg a 80 feletti mamámmal el, aki folyton mondogatja neki, hogy egyedül maradt es hogy próbáljon pasit szerezni, de hogy is szerezhetett volna szerencselten, mikor 2 idős nővel élt együtt? Annyira depresszív, ahogy élnek, hogy en is elsirom magam tőle.

Felmerült bennem a kérdés, hogy egy gyerek, vagy egy unokahúg meddig felelős a felmenőiért es hogy mi lenne ebben a helyzetben a megoldás? Szerintem az idősek otthona lett volna az, de ahhoz túl becsületes volt, hogy beadja oda a saját nagynenjet.

En személy szerint nem vállaltam volna ezt az életet az biztos.

2020. nov. 13. 15:50
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
18%
És az nem 30 körül van te idióta? 35 éves koráig nem volt gondja a nyanyákra. Ha 35 évesen szül, ma van egy 9 éves lánya.
2020. nov. 13. 17:34
 32/68 anonim ***** válasza:
43%
#29 szerintem most ez a komment sokat elárult rólad.
2020. nov. 13. 17:35
 33/68 anonim ***** válasza:
56%
És mit csinált 5 évig? Akkor miért nem volt senkije?
2020. nov. 13. 17:35
 34/68 Savlekotő ***** válasza:
74%
Tipikus a rokonok le szarva dögöljenek mielőbb,de a pénz ház az kéne neked is.. Fujj..
2020. nov. 13. 17:39
 35/68 anonim ***** válasza:
72%

ha van két ingatlan, akkor végképp nem értem. egyiket simán el lehetett volna adni és az árából házinénit fogadni. a másikban meg lakhatott volna a két (nya..) , bocsánat, néni

megy itt a nyervákolás, hogy mit miért nem, pedig meg lehetne oldani. csak egyszerűbb a mártírt játszani és húzni az igát a kifulladásig. meg panaszkodni, hogy így nem lesz párja..

2020. nov. 13. 17:41
 36/68 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért felfogjátok, hogy a 2 ingatlan a 2 nénié? A kérdésben szereplő nő hogy adhatná el??
2020. nov. 13. 17:44
 37/68 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom vidéken. Szart sem érnek. De nem erről van szó.
2020. nov. 13. 17:46
 38/68 A kérdező kommentje:
32, na mégis mit árul el rólam? Azt, hogy rossz latni, hogy 3 ingatlan, amiket el lehetne adni kb. 60 millió forintért, megy tönkre, mert évek óta senki nem csinál velük semmit? A nagy megmondó ember... az egyikben 30 eve nem lakik senki. Okoska.
2020. nov. 13. 17:51
 39/68 A kérdező kommentje:

Csodálatos savlekötő🤦🏼‍♀️ Most magyaráztam el, hogy miért adnám el őket, HA az enyémek lennének.

Hol olvastad ezt a “tipikus rokonok lesz.va, de a ház kene” történetet? Itt biztosan nem. Csak a frusztráció árad belőletek meg a jellemtelenseg.

2020. nov. 13. 17:55
 40/68 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért felfogjátok, hogy a 2 ingatlan a 2 nénié? A kérdésben szereplő nő hogy adhatná el??

úgy, hogy felad egy hirdetést, és a mamát elviszi ügyvédhez. és a mama számlájára kerül az ára. amiből lehetne már betegápolót fogadni mellé

2020. nov. 13. 17:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!