Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Lehet azt bármilyen szinten...

Lehet azt bármilyen szinten normális életnek nevezni, amikor egy fiatal nőnek két idős rokonára kell vigyáznia, úgy, hogy közben semmi magánélete nincs?

Figyelt kérdés

Mert szeritem nem. Egy rokonomról van szó, 14 eve volt az utolsó kapcsolata, az elmúlt 9 évet azzal töltötte, hogy a 80 feletti nagynenjere vigyázott(akinek nem volt sem férje sem saját gyerekei) minden nap a saját munkája mellett... most 44 éves, 14 eve nem talált magának part, mar gyereke sem lehet es emiatt sokszor sír, panaszkodik nekem is. En magam is depressziós vagyok, ha nem tartom vele a kapcsolatot, akkor en vagyok a gonosz, ha elmegyek hozza, attól csak meg depressziosabb leszek. Jelenleg a 80 feletti mamámmal el, aki folyton mondogatja neki, hogy egyedül maradt es hogy próbáljon pasit szerezni, de hogy is szerezhetett volna szerencselten, mikor 2 idős nővel élt együtt? Annyira depresszív, ahogy élnek, hogy en is elsirom magam tőle.

Felmerült bennem a kérdés, hogy egy gyerek, vagy egy unokahúg meddig felelős a felmenőiért es hogy mi lenne ebben a helyzetben a megoldás? Szerintem az idősek otthona lett volna az, de ahhoz túl becsületes volt, hogy beadja oda a saját nagynenjet.

En személy szerint nem vállaltam volna ezt az életet az biztos.

2020. nov. 13. 15:50
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
35%
Ha nem működik, akkor hagyja abba, keressen mást. Minek van benne. Nem kell, de szoktak, főleg a mai negyvenesek. 44 évesen már nagykorú lánya lehetne. Azért vállalta be a két banyát akkor, mert nem volt se kutyája, se macskája. Ráért. Most meg rájuk fogja az egészet.
2020. nov. 13. 16:09
 12/68 anonim ***** válasza:
57%
#11, egyetértek. befuccsolt a kapcsolatteremtésben (30-35 éve kora között), elvállata ezért a két nyanyát - mert ő áldozatkész -, és most nyavalyog.
2020. nov. 13. 16:11
 13/68 A kérdező kommentje:
Na ide aztán csodálatos emberek járnak. Nem vagytok frusztráltak egyáltalán. Banyák/nyanyák. A saját öreganyádról is így beszélsz? Szerencsétlenek... hányinger
2020. nov. 13. 16:26
 14/68 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező te is tudod hogy igazunk van. Aki szülni akar, és van is párja az nem 40 esen kezd el gondolkodni rajta. Huszonévesen annak a második felében. Megvan a suli, van munkahely. Legfeljebb 30 körül. A két satrafa csak kifogás.
2020. nov. 13. 16:34
 15/68 anonim ***** válasza:
72%
Ahogy a kérdező írta, undorító, hányinger emberek vannak.
2020. nov. 13. 16:36
 16/68 anonim ***** válasza:
89%
Én bevállaltam sajnos anyukámat, 4 és fél éve gondozom, de sajnos olyanok az emberek, hogy ezt inkább szégyellnem kell, és semmit nem panaszkodhatok, hisz van idősek otthona is. Azt írták, hogy ne mártírkodjak már itt. Otthonba tetetném, de sajnos nem jött ösdze egyszer sem. Az elején még bírtam, de most már kegyetlen folog, hogy fekvőbeteg, pelenkázni kell, fecskendővel kell etetni, itatni. ( 45/F)
2020. nov. 13. 16:45
 17/68 anonim ***** válasza:
51%

Most hiába szidod azokat aki megírták a normális választ.

Akkor írd meg, hogy csak ezt meg ezt lehet válaszolni. Sőt add meg azt a 10 szót amit olvasni szeretnél itt.

Ezért vagytok depisek. Mindig minden nyavalyátokról más tehet.

A rokonod vállalta, amit csinál. Ha nem jó, nézze meg, hogy milyen alternatívák vannak.

Ma én ettől nyugodtan fogok aludni.

2020. nov. 13. 16:47
 18/68 anonim ***** válasza:
93%

van itten még egy érdekesség a nyitókérdésnél, másolom:

Jelenleg a 80 feletti mamámmal el

kérdező, miért ez a 40-es hölgy gondoskodik a te mamádról?

és egy másik: En személy szerint nem vállaltam volna ezt az életet az biztos.

de az jó, ugye, ha ő gondoskodik róla, addig se neked kell..

add be a mamádat idősotthonban és máris segítettél rajta valamennyit.

2020. nov. 13. 16:50
 19/68 anonim ***** válasza:
64%
Irányítsd szakemberhez, megmondhatod neki, hogy a saját életed gondjai-problémái nagyon-nagyon lefoglalnak és nincs kapacitásod az ő lelkét ápolni (finomabb formában tudtára adni nem így direktben), javasold neki netes pszichológuskeresőt, biztos talál szimpatikus szakembert, akihez szívesen elmenne.
2020. nov. 13. 16:55
 20/68 anonim ***** válasza:
46%
Jaa és azt hogy lelkiismeretfurdalást keltsen benned nem kellene hagyni, nem kellene felvenni, beleélni magad abba amit mond.
2020. nov. 13. 16:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!