Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Benneteket nem irritálna ez a...

Benneteket nem irritálna ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Nálunk a családban nem igazán szokás az, hogy nagyon költözünk, még akkor sem, ha pl. étterembe megyünk. Sőt, sokszor még esküvőre sem (persze nem farmerra gondolok itt, csak nem cicomázunk). A sógornőm viszont más. Ha egy egyszerű szülinapot tartunk ő elegánsan jelenik meg, kiöltözik még egy kerti partira is, tűsarkút húz meg minden. Szerintem ennek az égvilágon semmi értelme sincsen. Illetve szinte mindig visel sminket, azt nem mondom, hogy nagyon sok van rajta, de na... Szerintem az lenne a helyes, ha alkalmazkodna a többiekhez, a családhoz.

Tudom, hogy ő más környezetben élt, más szokásaik vannak, de szerintem illene alkalmazkodnia az új családhoz, mármint beilleszkednie, nem pedig cifráskodni.

Benneteket nem irritálna az ilyen viselkedés? Mi a véleményetek erről?

2020. aug. 13. 21:39
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Na azért álljon már meg a fáklyás menet, nehogy már az embernek az egész személyiségét fel kell adnia a "család" kedvéért! Ő ilyen, szeret sminkelni, csinosan öltözni, magassarkúban lenni, mert neki ilyen a stílusa, ez tükrözi őt. Beszarok, hogy némelyek olyan rosszindulatúak, hogy elvárnák, hogy az ember úgy öltözzön, úgy sminkeljen (vagy épp ne), ahogy az nekik megfelel. Miért, kik vagytok ti, hogy megszabjatok bárkinek is, milyen cipőt vehet fel? Bőven többet hiszek magatokról, mint kéne.

Ennyi erővel ő is elvarhatna tőletek, hogy húzzatok fel egy normális, elegáns ruhát, tegyetek fel egy kis sminket és vegyetek magassarkút, az máris nem tetszene ugye?

2020. aug. 15. 00:02
 22/23 anonim ***** válasza:
85%
Úgy látszik már az is baj, ha egy nő nem igénytelen, és szépen kiöltözik, sminkel a családi eseményekre. Képzelem, hogy érezheti magát a sok szakadtfarmeros, kinőtt pólós új családtag között...
2020. aug. 16. 20:35
 23/23 anonim ***** válasza:
59%
Az se igénytelen, ha valaki nem sminkel és lazára veszi a figurát. A beszólogatás az, ami igénytelen. Ha a sógornő jött volna ide ekézni a kérdezőt, őt is kiosztották volna.
2020. aug. 16. 20:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!