Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Benneteket nem irritálna ez a...

Benneteket nem irritálna ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Nálunk a családban nem igazán szokás az, hogy nagyon költözünk, még akkor sem, ha pl. étterembe megyünk. Sőt, sokszor még esküvőre sem (persze nem farmerra gondolok itt, csak nem cicomázunk). A sógornőm viszont más. Ha egy egyszerű szülinapot tartunk ő elegánsan jelenik meg, kiöltözik még egy kerti partira is, tűsarkút húz meg minden. Szerintem ennek az égvilágon semmi értelme sincsen. Illetve szinte mindig visel sminket, azt nem mondom, hogy nagyon sok van rajta, de na... Szerintem az lenne a helyes, ha alkalmazkodna a többiekhez, a családhoz.

Tudom, hogy ő más környezetben élt, más szokásaik vannak, de szerintem illene alkalmazkodnia az új családhoz, mármint beilleszkednie, nem pedig cifráskodni.

Benneteket nem irritálna az ilyen viselkedés? Mi a véleményetek erről?

2020. aug. 13. 21:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%
Alkalmazkodjatok ti hozzá. Elég gáz amúgy is amit leírtál magatokról, hogy semmihez öltöztök ki.
2020. aug. 13. 22:40
 12/23 anonim ***** válasza:
93%
De gondolom ha nem adna magára, az lenne a baj...
2020. aug. 13. 22:51
 13/23 anonim ***** válasza:
66%
Mostmár legalább felöltözik. A múltkor még a cicivillantás volt a problémád.
2020. aug. 14. 03:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen viselkedés, a tiéd? Az irritálna. Sőt, irritál.
2020. aug. 14. 08:55
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Felkészül a miért nem csak azt eszi, mint mi, miért nem úgy neveli a gyereket, miért kell nyaralni, mikor nekünk is jó a hátsó kert?...
2020. aug. 14. 10:49
 16/23 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, szerintem amíg nem szól be nektek, hogy igénytelen trógerek vagytok, addig te se nagyon húzzad a szájad, hogy ő mondjuk fel bír húzni egy magassarkút. Nekem kicsit olyan szaga van ennek, mintha ki akarnád kezdeni, és ez az amivel fogást találtál. Ha ő úgy érzi jól magát, akkor úgy megy, te meg érezd jól magad úgy, ahogy te vagy. Hacsak épp nem kisebbségi komplexusod lesz tőle, mert abban az esetben viszont szedd össze magad te, és emelkedj fel te, ne a másikat akarjad lehúzni.

Mondom ezt úgy, hogy a kerti partin simán végigmezítlábaskodom az egeszet atlétában meg rövidnadrágban, de legalább egy esküvőre fel bírok öltözni normálisan. Rajtad áll, hogy milyen bizonyítványt állítasz ki magadról. Ha elégedett vagy így magaddal, akkor ne mással foglalkozz, ha meg nem, akkor ne legyél ilyen szánalmasan irigy.

2020. aug. 14. 12:16
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem zavar, ha egy nő nett és ápolt. Úgyis annyi a trampli, hogy az mar vizuálisan szennyez. Pedig én is nő vagyok.

Örülnék, ha családi eseményen ne kellene apósom csípős izzadságát szagolnom... Inkább egy illatos, dekoratív nő.

2020. aug. 14. 18:02
 18/23 anonim ***** válasza:
82%
Kerdezo tipikus videki. A sogorno meg varosi.
2020. aug. 14. 19:11
 19/23 anonim ***** válasza:
90%

Minden nap sminkelek. Nekem ez annyira az életem része, mint a fogmosás. Imádom a csinos ruhákat, szoknyákat, a magassarkú cipőket. A férjem büszkén feszít mellettem, bárhol is jelenünk meg.

Anyósom és a sógornőm még dezodort sem használnak, nem szőrtelenítenek, mert ők "természetesek" szeretnének maradni. Akkor a te kiírásod alapján nekem is izzadtan, büdösen és szőrösen kellene megjelennem a család miatt?

2020. aug. 14. 20:40
 20/23 anonim ***** válasza:
22%
19, belőletek inkább átlagot kellene vonni, mert a két véglet vagytok.
2020. aug. 14. 23:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!