Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Meghalt a kutyám de egy...

Meghalt a kutyám de egy családtag se mondott nekem semmit. Ők lennének a jó emberek?

Figyelt kérdés

A családomban divat azt hangoztatni, hogy milyen jó emberek. A testvérem egyenesen Jézusnak képzeli magát. Közben titokban alkohol és prosti problémái voltak. Most ő a feddhetetlen erkölcsös minta családapa. Anyám gyerekkorunkban állandóan magunkra hagyott minket, Apám meg 10-30 éves korunk között eltűnt külföldre, majd előkerült. Ők is mindketten a nagybetűs szülők.

16 évesen meghalt a kutyám 3 hónappa ezelőtt. Mindenben társam volt, mindenhova jött velem túlzás nélkül. Dolgozni, túrázni, nyaralni, csak úgy. Ismerőseim, barátaim nem láttak engem a múlt 16 évben kutya nélkül! Soha, egy alkalommal se hagytam otthon! Munkahelyemen is volt fekhelye, éttermekbe is jött a teraszra, kerestem a kutyás strandokat, stb. Ehhez képest a nagy szerető család annyit nem kérdezett hogy “Meghalt a Füli? Sajnáljuk”. Semmilyen részvétet nem nyilvánítottak testbeszédben sem. Fel se hívtak. Anyám annyit mondott, hogy “ja, már végre járhatsz szabadon mert hallottuk hogy megdöglött a kutya”. Ennyi volt. Ők lennének a tökéletes család? A testvérem se mondott semmit, pedig ő aztán a szentlélek, rá nem lehet rosszat mondani mert a védelmezői szemében ő Jézus kb.

Véleményem szerint ők nem jó emberek, csak megjátszák azt! Rólam mondják hogy rossz ember vagyok és a testvérem szerint bérelt helyem van a pokolban, mert nem járok templomba! Szerintem meg hinni otthon is lehet és annélkül is lehet tisztességes életet élni. Pl én nem ittam soha és nő-prosti ügyeim sem voltak soha, egy barátnőm volt több évig.

Az ilyenekkel jobb minimalizálni a kapcsolatot? A bajom az, hogy a közvélemény mellettük áll mert ők a szentek. Beszélik azt is hogy a testvérem biztos szertartást tartott a kutyámnak, blablabla, közben meg annyit nem mondott mikkmakkmukk. De róla rögtön ezt feltételezik.

2020. júl. 6. 14:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

Apám jó ember.

Ököllel verte 2 percig nővérem arcát. Anyámat úgy pofon verte vendégségben, hogy beszakadt a füle és alig lehetett elállítani a vérzést...

A NANE egyesület szépen végig hallgatta, majd azt mondta, hogy felírták és szia.

Kvára nem érdekelte őket, hogy 3 gyerek 10 év alatt egy ilyen ember birtokában nő fel.

Nos.

Mindenkinek más a jó ember fogalma.

2020. júl. 6. 16:12
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

8-as, te idióta!

"Egy állat NEM meghal, hanem kimúlik, elpusztul, megdöglik. De mért kellene ezen síránkozni a család tagjainak?"

Hol írta a Kérdező, hogy azt sérelmezi, hogy kollektíve nem siratták meg a kutyáját?

Az bántja, hogy TUDTÁK, hogy neki mennyire fontos volt Füli, az élete része volt és VELE SZEMBEN voltak közönyösek!

Bár ezt egy ilyennek hiába magyarázom!

2020. júl. 6. 16:36
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az együttérzést és azt is hogy néhányan értően olvastátok el amit írtam! Sajnos volt aki nem. A kutya volt 16 éves, nem én, kár volt ebbe belekötni. És nem az bánt hogy nem siratták meg a kutyát, hanem ahogy valaki írta, az a bajom hogy az én érzéseimre nem kérdeznek rá, sőt még gúnyolódnak is. Amúgy a munkahely ahova bevihetem a kutyát, az egy kis családias irodaház, ahol lekerített kertkapcsolatos rész van, ahol a tulajdonos engedélyével és a dolgozók örömére elengedhettem a kutyámat, volt fekhelye, tálai, fedett rész ha esik. Kiskapuval lezárt helyen volt a dohányzóktól elkülönítve, mindenki szerette, a “céges szeretetkutyaként” emlegették. Még az irodába is bejöhetett ha nem volt tiszta víz-sár, ott is volt egy kis kuckója, békésen elvolt ha azt mondtam neki, csak nézelődött. Vannak ilyen helyek is!
2020. júl. 6. 17:26
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Fogadd részvétemet a Füli miatt!!
2020. júl. 6. 17:43
 15/22 anonim ***** válasza:
60%
Milyen kutyus volt?
2020. júl. 6. 17:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részvétnyilvánítást! Yorkie volt.
2020. júl. 6. 20:28
 17/22 anonim ***** válasza:
95%
Kár érte. Biztos rendes kutya volt.
2020. júl. 6. 20:58
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Szegény kutyus😪 részvétem! Bár nekem nincs kutyám, de el tudom képzelni, milyen fájdalmas lehet az elvesztése. Én is csalódtam emberekben,gondolkozom azon, hogy magamhoz vegyek egy kutyust,ők legalább őszintén tudnak szeretni, nem úgy mint néhány ember.
2020. júl. 6. 21:40
 19/22 anonim ***** válasza:
2%
Nincs ebben semmi
2020. júl. 7. 02:59
 20/22 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem meg túlreagálod.
2020. júl. 7. 08:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!