Ez kötelesség a család felé? Én vagyok a szemét, hogy nem így látom?
Vettem egy kis kétszobás lakást Budapesten, az elmúlt 5 évben egymagam gyűjtöttem rá. A tervem az, hogy az egyiket kiadom albérletbe, így a törlesztő egy részét legalább kitermeli.
Most a nálam 10 évvel fiatalabb unokahúgom egyetem miatt felköltözik, és a családban mindenki vérszemet kapott, hogy az én új lakásomba jönne szerintük legalább addig, amíg nem "csajozok" be...
Bunkóság lenne megértetni velük, hogy ezt befektetési céllal is vettem? Azt sem hiszem, hogy konfliktusoktól mentes lenne, ha tényleg összejönnék valakivel és akkor el kellene a lánynak költözni. Most indirekt módon mennek a célozgatások, hogy ajánljam fel a szobát.
Köszönöm, nem hittem volna, hogy ennyi válasz érkezik!
Azóta kaptam konkrét "ajánlatot", úgy gondolták, hogy a rá eső rezsit természetesen fizetné, ne aggódjak :)). Elmondtam őszintén, hogy albérletbe tervezem kiadni, annak pedig csak rossz vége lenne, ha ők fizetnék ezt a pénzt, és rokoni kapcsolat miatt egy légtérben lennénk. Egyelőre úgy néz ki, megértették, de hát majd meglátjuk.
Az hogy te csak úgy jószándékból fel ajánljad a szobát nem várható el
Ha anyira ott szeretne lakni kishivi akkor beszéld még a szüleivel egy fix összeget ami neked is okés és nekik is és azt havi szinten rakja le
Ingyen én sem engednem hogy hozzam költözőn és én tartsam el hogyha van lehetőségek kiadni és bevételt szerezni belőle
Vagy van egy másik opció az viszont az hogy be kamuzod hogy már van egy lány a képbe és tervezitek az össze költözést stb stb..
Aztán hopp mégsem jött össze ha netán szoba kerülne a család előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!