Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm nem áll szóba velem,...

Sógornőm nem áll szóba velem, miért?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom mindig is kedves voltam a férjem nővérével de ő szinte levegőnek néz. Ha nem muszáj nem szól hozzám és ha ketten vagyunk valahol inkább a telefonjával szórakozik. Mintha utálna. 1 évvel vagyok fiatalabb nála. Sokszor próbáltam beszélgetést kezdeményezni vele de kezdem feladni. Mi lehet az oka?
2020. jún. 13. 09:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
68%

Ha gondolod kérdezd meg tőle mi baja. Ha nem, akkor te is nézzél át rajta! Ahogy ő rajtad! Nem kell teperned, ha falba ütközöl folyton!

Az én sógornőm nárcisztikus. Erre csak később jöttem rá, amikor elkezdett levegőnek nézni.

Pár éve csenddel ver. De addig sem foglalkozott különösebben velem. Megpróbált tönkre tenni lelkileg, amikor rájött hogy én nem leszek az alattvalója. Most ott tartunk, hogy durva szinten kiközösít engem de már a saját testvérét is a családból, és mellette állnak (az anyja a legfőbb támogató). Már egyátalán nem hívnak el minket magukhoz....

A volt majdnem sógornőm egy angyal volt. Most meg kaptam egy beteg idiótát.

Szóval átérzem!

2020. jún. 13. 22:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!