Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Sógornőm nem áll szóba velem,...

Sógornőm nem áll szóba velem, miért?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom mindig is kedves voltam a férjem nővérével de ő szinte levegőnek néz. Ha nem muszáj nem szól hozzám és ha ketten vagyunk valahol inkább a telefonjával szórakozik. Mintha utálna. 1 évvel vagyok fiatalabb nála. Sokszor próbáltam beszélgetést kezdeményezni vele de kezdem feladni. Mi lehet az oka?
2020. jún. 13. 09:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem érdemes foglalkozni vele, rengeteg oka lehet. Nem vagy szimpatikus, féltékeny a testvérére, ő nem barátkozós típus, nehezen oldódik stb. Nem kötelező nektek barátkozni!
2020. jún. 13. 09:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Kicsit úgy érzem hogy nem vagyok neki elég jó, rossz érzés. Próbálok közeledni felé de nagyon közönyös és mintha valamiért lenézne. Sokkal jobb anyagi helyzetben vagyok mint ő de ezt sosem hangoztattam és nem vagyok felvágós, nem hordok drága ruhákat. Próbáltam olyan témát felhozni ami érdekli őt de..semmi
2020. jún. 13. 09:59
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Okozhat ilyen viselkedést, hogy zavarban van, még nem tudott a társaságodban feloldódni, és "úgy tesz", mintha nem érdekelnéd. Az is lehet, hogy a jobb anyagi helyzeted miatt mindenféle prekoncepciói vannak, hogy te biztos lenézed, és ilyen "b....d meg, nyuszika, a fűnyíródat" módon előre meg van sértődve. Próbálj hozzá kedvesen közeledni, kérdezgesd, akkor is, ha a telefonjával van elfoglalva látszólag. Szerintem, ha jóindulatú, akkor előbb-utóbb felenged.
2020. jún. 13. 10:04
 4/11 A kérdező kommentje:
3as, ezt csinálom egy éve és nagyon türelmes voltam de már teljesen elszomorodtam, nem bírom tovább a "legyél kedves de nem várhatsz semmit cserébe" dolgot. Olyan jól esne ha nem utálna ennyire látványosan. Mit tegyek?
2020. jún. 13. 10:06
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Tuti féltékeny. Mondd el a ferjednek, ha ő azt mondja nemzavarja hogy nem vagytok olyan fényes viszonyban akkor kakild le magasról. Utálom az ilyen ellenszenves hárpia sógornőket.
2020. jún. 13. 10:21
 6/11 A kérdező kommentje:
A férjemet nem zavarja, inkább én vagyok az aki emészti magát emiatt.
2020. jún. 13. 10:22
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell túlzásokba esni!

Legyél udvarias, amennyire az egy kultúrembertől elvárható, azon kívül meg nem kell foglalkozni vele. De főleg nem kell kétségbe esni, ha nem lesztek barátok. A lényeg, hogy ellenségek se legyetek, mert az családban nem jó dolog.

2020. jún. 13. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mi az oka, de ha nem érzed jól magad bárki társaságában a kötelezőn kívül ne légy ott.
2020. jún. 13. 14:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval értek egyet.

Udvarias viszony bőven elég ilyen esetben.

Lehet, nem vagy neki szimpatikus(nem kell okokat keresni, nem csak szerelmi viszonyban létezik olyan, hogy valaki nem az esetünk. Tartsd tiszteletben, hogy nem akar veled haverkodni. Részéről egyet ne tűrj: ha tiszteletlen veled.

2020. jún. 13. 14:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előttivel.
2020. jún. 13. 14:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!