Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csinál ilyet az unokates...

Miért csinál ilyet az unokatestvérem?

Figyelt kérdés
Legutóbb segítettem náluk lakást pakolni, és amikor ketten voltunk az előszobában velem szemben állva levette a pólóját,hogy átcserélje, miközben melltartó nem volt rajta. Ránéztem, ő meg ilyen huncutkásan mosolygott. Gyerekkorunkban sokat voltunk együtt nagyszüleinknél, de mostanában ritkán találkozunk, mert más városban élünk. Puszit is furcsán ad, én az arcát akarom megpuszilni, ő viszont a szájá fordítja arra.
2020. jún. 13. 08:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudtommal nincsenek fiú barátai, sőt, mikor beszélgettünk, egyszer mondta is, hogy ő nem hisz a fiú-lány barátságban, mint tiszta barátságban.
2020. jún. 13. 12:50
 12/16 anonim ***** válasza:
63%

Eddig nem írtad, de most már úgy gyanítom, hogy Te fiú vagy. Ettől függetlenül megdicsérhetted volna őt akkor, amikor levetkőzött.

Az előbbi leszbikusságot ezúttal törlöm. Megerősítem, hogy várta tőled egy férfi reakcióját, egyelőre talán szóban. Unokatestvérek között, akik valamikor sokat játszottak együtt, természetesnek találom a póló levetését, még felnőttek esetében is. Pont azért fordult feléd, hogy teszteljed, ő pedig tesztelt téged, hogy milyen arcot vágsz. Legalább kedvére való szavakat mondtál a búcsúzáskor, tehát alighanem megnyugodott.

2020. jún. 13. 12:58
 13/16 A kérdező kommentje:
Megdicsérhettem volna, de nagyon meglepődtem, ráadásul a szomszéd szobában a szülei pakolásztak, az ajtó nyitva volt. Látni nyilván nem látták, hogy vetkőzik a lányuk, hallhatták volna.
2020. jún. 13. 13:22
 14/16 A kérdező kommentje:
.... ha mondok valamit, hallhatták volna.
2020. jún. 13. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
71%
Jaj de ne, ne dicsérgesse már. Nem a rokonaink dolga, hogy bókolgassanak a testünkre. Egy csinos, huszonéves lánynak nem az unokatestvérétől kell ilyen jellegű pozitív megerősítést kapni. Nem kisgyerekekről beszélünk már. Értem, hogy jogilag nem vérfertőzés, de szerintem senki nem örülne családon belül, ha kialakulna ebből valami. Már az is necci, amit a kocsiban mondtál neki. Fektesd le a szabályokat, ne a csajt. Tartsd tőle ilyen szempontból a távolságot és maradjatok tisztán baráti kapcsolatban. Ha megint nekiáll vetkőzni, fordulj el.
2020. jún. 13. 13:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Járni nem muszáj , de ha tetszik neki akkor mi van? abban még tényleg nincs semmi.
2020. jún. 13. 18:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!