Miért csinál ilyet az unokatestvérem?
Figyelj!
Elsősorban megerősítésre vársz, hogy tőlünk halljad a választ.
Neked tetszik az unokahúgod. A helyzet az, hogy jobban jársz ha
elfojtod a vágyaidat ez-irányban. Nagyon sok szép lány van még világon és ha belebonyolódsz egy ilyen kapcsolatba még ha csak
flört szinten is nem keveredsz ki jól belőle. Azért ember az ember, hogy a döntéseit tudatosan hozza meg. Ha elveszted a fejed és ő is, akkor azt az utat kell járni ami már a hazugságok és meghasonulás világa, nem is beszélve a 'vérfertőzés' esetéről ha komolyabb kifejlet következne...
Ne fantáziálj ebben az irányban és keress egy hozzád illő leányt! :)
Unokatestrvérrel legális, ezzel ne jöjjetek.
beszéljétek meg ha úgy van.
el nem tudnám képzelni, szinte a tesóim, neked is,ha együtt nőttetek fel. Ha sose láttad kb, úgy még más talán, de így meredek nekem.
Bár van egy furaagyú unokahúgom, aki megvolt fél megyének, ő rá volt kattanva öcsémre, dörgölőzött hozzá puszinál mindenki előtt is, nem tudom,mit várt...látszott, hogy elájul, ha ránéz, meg emlegette anyámnak, hogy kár, hogy rokonok
El tudom képzelni, hogy dicséretet várt tőled a felső testére, de most szomorú, mert figyelmen kívül hagytad. Nem zárható ki a leszbikus hajlam sem. Voltak, vannak fiú barátai?
Ffi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!