Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért csinál ilyet az unokates...

Miért csinál ilyet az unokatestvérem?

Figyelt kérdés
Legutóbb segítettem náluk lakást pakolni, és amikor ketten voltunk az előszobában velem szemben állva levette a pólóját,hogy átcserélje, miközben melltartó nem volt rajta. Ránéztem, ő meg ilyen huncutkásan mosolygott. Gyerekkorunkban sokat voltunk együtt nagyszüleinknél, de mostanában ritkán találkozunk, mert más városban élünk. Puszit is furcsán ad, én az arcát akarom megpuszilni, ő viszont a szájá fordítja arra.
2020. jún. 13. 08:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Kicsit kancás a leányka. Ne tulajdoníts ennek különösebb jelentőséget, mert te jössz majd ki hülyén belőle.
2020. jún. 13. 08:44
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Ha ez tényleg komoly, és nem kitaláltad, akkor gondolom egy kamaszlányról beszélsz, aki rajtad élezi a körmeit. Próbál tesztelni, hogy milyen hatást vált ki belőled, ha provokál, egyértelműen szexuálisan.
2020. jún. 13. 08:49
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem kitaláltam, miért találnék ki ilyet. Azért már nem nevezném kamasznak, egyetemista, 21 éves, én egy évvel fiatalabb.
2020. jún. 13. 09:18
 4/16 anonim válasza:
80%

Figyelj!

Elsősorban megerősítésre vársz, hogy tőlünk halljad a választ.

Neked tetszik az unokahúgod. A helyzet az, hogy jobban jársz ha

elfojtod a vágyaidat ez-irányban. Nagyon sok szép lány van még világon és ha belebonyolódsz egy ilyen kapcsolatba még ha csak

flört szinten is nem keveredsz ki jól belőle. Azért ember az ember, hogy a döntéseit tudatosan hozza meg. Ha elveszted a fejed és ő is, akkor azt az utat kell járni ami már a hazugságok és meghasonulás világa, nem is beszélve a 'vérfertőzés' esetéről ha komolyabb kifejlet következne...

Ne fantáziálj ebben az irányban és keress egy hozzád illő leányt! :)

2020. jún. 13. 11:05
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

Unokatestrvérrel legális, ezzel ne jöjjetek.

beszéljétek meg ha úgy van.

2020. jún. 13. 11:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

el nem tudnám képzelni, szinte a tesóim, neked is,ha együtt nőttetek fel. Ha sose láttad kb, úgy még más talán, de így meredek nekem.

Bár van egy furaagyú unokahúgom, aki megvolt fél megyének, ő rá volt kattanva öcsémre, dörgölőzött hozzá puszinál mindenki előtt is, nem tudom,mit várt...látszott, hogy elájul, ha ránéz, meg emlegette anyámnak, hogy kár, hogy rokonok

2020. jún. 13. 11:14
 7/16 A kérdező kommentje:
Szerintem bárkinek tetszene, mert szép és kedves lány. Viszont a leírt magatartást ő tanúsította,amit azért nehéz lett volna figyelmen kívül hagyni, bár lényegében az ő irányába ezt tettem, csak gondolati szintén mégis foglalkoztat.
2020. jún. 13. 11:18
 8/16 A kérdező kommentje:
Igen, gyerekkorunkban szinte olyanok voltunk, mint a testvérek, viszont az utóbbi 5-6 évben alig találkoztunk néhányszor.
2020. jún. 13. 11:21
 9/16 anonim ***** válasza:

El tudom képzelni, hogy dicséretet várt tőled a felső testére, de most szomorú, mert figyelmen kívül hagytad. Nem zárható ki a leszbikus hajlam sem. Voltak, vannak fiú barátai?

Ffi

2020. jún. 13. 12:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Teljesen nem hagytam figyelmen kívül, mert elbúcsúzásnál, mikor kivitt a pályaudvarra, mondtam neki, hogy kicsit sajnálom, hogy unokatesók vagyunk, mert, ha nem lennénk, tuti udvarolnék neki.
2020. jún. 13. 12:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!