Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem tudom hogy mit tudnánk...

Nem tudom hogy mit tudnánk még tenni?

Figyelt kérdés

Szóval. Nem kérek kioktatást, tisztában vagyok azzal mit teszek. És van okom ehez folyamodni. Csupán tanácsért jöttem, hátha tudtok olyan ötletet/járható utat adni, ami még járható.

A történet röviden annyi, hogy 17 (lassan 18) éves vagyok, és van egy párom (32), szüleim, nővérem hatására elkezdték tiltani, és hirtelen én lettem a család szégyene.

Márciusra terveztük, hogy bevonjuk a gyámügyet, és fel leszek nagykorúsítva (természetesen ebben NEM CSAK az játszik közre, hogy tiltva van a kapcsolatunk, hisz ezt valamilyen szinten meg is értem, de nem csak ennyi gond van itthon)

Addig tiszta, hogy bemegyünk, meghallgatnak minket és szüleimet is. Környezet felmérés stb.

De mi van, ha esetleg ott is megy a "hiszti"? Mert ebben biztos vagyok, hogy nem fognak csak úgy rábólintani...

Előre is köszönöm

2020. jan. 7. 20:09
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
67%
Én is 17-18 évesen költöztem össze először pasival, de már akkor volt annyi eszem, hogy kb a saját korosztályomból válasszak és ne egy 15 évvel idősebbet... Nagyon gyerek lehet még a pasid,ha neki egy középiskolás lány kell.
2020. jan. 8. 10:55
 32/36 qkker1 ***** válasza:
100%

"Mint írtam dolgozok, és a fizetésem 90%-át hazaadtam szüleimnek"

Qrva jól kereshetsz, ha így is van félretett pénzed!

2020. jan. 8. 11:54
 33/36 anonim ***** válasza:
82%

Legalább a kommentjeidben kamuznál egyformát...

Van véleményem a pasidról is, de rólad is.

2020. jan. 8. 12:18
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

Az a félretett pénz 2 hónapra elég, ha rezsit nem fizetsz, mert azt ajándékba kapod, akkor 3-ra.

De vigyázz, mert az ilyen "férfi", akihez költözni készülsz, saját magához képest nagyon kiszolgáltatott partnert keres!!! Ez kívülről nagyon látszik!!

És ehhez hozzá szokott tartozni, hogy eltartatja magát a lánnyal, akár még strici is lehet!!

2020. jan. 8. 14:31
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Naív kislány.
2020. jan. 8. 15:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Vagy számító. Hat hónapos ismeretség után ekkora drámát csinál...
2020. jan. 8. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!