Nem tudom hogy mit tudnánk még tenni?
Szóval. Nem kérek kioktatást, tisztában vagyok azzal mit teszek. És van okom ehez folyamodni. Csupán tanácsért jöttem, hátha tudtok olyan ötletet/járható utat adni, ami még járható.
A történet röviden annyi, hogy 17 (lassan 18) éves vagyok, és van egy párom (32), szüleim, nővérem hatására elkezdték tiltani, és hirtelen én lettem a család szégyene.
Márciusra terveztük, hogy bevonjuk a gyámügyet, és fel leszek nagykorúsítva (természetesen ebben NEM CSAK az játszik közre, hogy tiltva van a kapcsolatunk, hisz ezt valamilyen szinten meg is értem, de nem csak ennyi gond van itthon)
Addig tiszta, hogy bemegyünk, meghallgatnak minket és szüleimet is. Környezet felmérés stb.
De mi van, ha esetleg ott is megy a "hiszti"? Mert ebben biztos vagyok, hogy nem fognak csak úgy rábólintani...
Előre is köszönöm
Ezt nem gondoltad át. Ha szüleid kitagadnak és azt fogják mondani (jogosan) hogy oda nem mehetsz vissza akkor mi lesz?? Ki vagy szolgáltatva egy fickónak aki apád lehetne. Volt előtte baj a családoddal?? Vertek?? Éheztettek?? Dolgoznod kellett?? Ezzel a csávóval lehet együtt lesztek 1 évet és lehet menekülnél onnan, de hova?? Gyerek vagy még... A családod mellett a helyed. A család mellett ha kiállsz, mindíg ott lesz neked, de egy pasi (vagy csaj) csak átmeneti. 17 vagy még csak, komolyan egy életre leköteleznéd magad úgy, hogy abból kilépni nem rudsz, mert semmid nincs??
Ő 32, 25-30 év mulva lehet már pellenkáznod kell, meg nem fogja tudni ellátni magát, soha nem tudni. Te 42-47 évesen ezzel töltenéd a napjaidat?? Mikor ő már az otthon ülős korban lesz, te még nem éltél addig egy napot sem.
Látszik az írásodból, hogy nagyon gyerek vagy még. Hiába hiszed magad elég érettnek, attól még nagyon, nagyon messze vagy.
Tovább tartana a nagykorúsítás, mint megvárni amíg betöltöd a 18-at...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!