Mit tudnánk tenni?
Anyukád keressen egy rokont, mondjuk a nagyszüleiteket, ahová időszakosan el tudtok menni. Legalább nektek, a gyerekeknek kellene egy ilyen megoldás, hogy ne ott szenvedjétek végig a folyamatot.
Te pedig pakold össze a cuccaidat, legyen egy hátizsák, amiben minden olyan van, ami fontos neked vagy szükséged lehet rá egy hét alatt (ami egy hétre elég, abból hosszabb távon is lehet öltözködni), és belefér a hátizsákba. Gond esetén nem kell cuccolni, elég felkapni a hátizsákot és indulni.
Hány éves vagy?
14
Anyukám mondta is nekem, hogy engem és a bátyám elvisz a mamához, de nemet mondtam rá mert ő nem jött volna. Apa miatt nem merem itt hagyni egyedül. És köszönöm a válaszod ez a hátizsákos dolog nem is rossz ötlet
Fogadd meg anyukád tanácsát, cuccolj össze és költözzetek át a mamádhoz. Anyukádnak is könnyebb úgy apáddal szembeszállnia, hogy nem kell titeket féltenie, a veszekedés alatt nem arra fog gondolni, hogy minél előbb nyugi legyen (és ezért BÁRMIT megtesz), hanem a sarkára áll.
Menjetek a mamádhoz és győzd meg anyukádat, hogy ő is jöjjön veletek. Ebbe nyugodtan vond be a mamádat is, ő is nyúzza ezzel anyukádat, hátha előbb célt ér. Még a legegyszerűbb válás is évekig tart, utána pedig még végre is kell hajtani a vagyonmegosztást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!