Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Az anyám tönkreteszi a fiam?

Az anyám tönkreteszi a fiam?

Figyelt kérdés
Most volt elegem és nem tudom mihez kezdjek már. Van egy fiam 13 éves akit sokáig egyedül neveltem vagyis anyámmal mert vele élek. Kicsi korátol beleszolt mindenbe soha nem engedte büntetni vagy ha rászóltam rögtön megvédte. Ez addig fajult hogy most már tudja a fiam ha bármit csinál csak lemegy mamához az feljön és lecsesz engem de nagyon durván. 4 éve megismertem egy férfit a munkahelyemen aki ide is költözött és lett egy kislányunk is. Anyám persze utálja a párom mondván nem jó ember. Hát erről annyit hogy eddig jo pár milliót elköltött a házra hogy jobb körülmények között éljünk. A fiamnak pedig mindent megvesz amit csak akar. De folyton provokálja azt mondja ez nem az ő háza menjen innen meg ilyenek. Arról nem beszélve hogy folyton szidja a fiam elött aki ettől csak nehezebben tudja elfogadni. Engem mindennek elhord a gyerek elött. A fiam ki van készülve már pszichológushoz hordom. Elegem van miért hagynánk itt a házat mikor a fele az enyém amugy is és rengeteg pénzt beleöltünk. Egy udvarban lakunk nem tudok mit tenni ha feljön és duruzsol a fiamnak hallom a szobábol olyanpkat mond neki nem törödök vele hogy letojom a őt meg stb. Ezt nem lehet kibirni folyton borzalamad vitákat csinál a gyerek elött ez miatt semmi tekintélyem nincs előtte. Tegnap nekem jött a fiam előtt ug hogy a kicsi a kezembe volt. Teljesen elborul az agya ha valami nem ugy történik ahogy ő akarja. Persze a páromra folyamat hivja a rendőröket mert azt reméli hogy elviszik de azok is azt mondták zárkozzunk be. N akarom hogy a lányom is ordibálásba éljen. A gyámügyet hivtam hogy szólitsák fel ne csinálja a gyerekek előtt ezt de nem tehetnek semmit. Mit tudok tenni vele?

2017. jún. 13. 09:35
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
66%
A közös tulajdon megszüntetése az elég meredek, mert ha jól emlékszem 6-8% csak a perilleték. Mármint a tulajdoné. Arra jön a szakértői díj, perköltség, ügyvédi költség, végleg megromló kapcsolattal járó lelki-erkölcsi gondok. Ha nem tudja magához váltani, és a kérdező sem tudja kifizetni a szakértett összeg megfelelő hányadát, akkor patt. Évekig húzódik, mert a bíróság egyik felet sem hozhatja aránytalanul hátrányos helyzetbe - árverezés csak végső esetben, ha a felek ebben egyetértenek, vagy az egyiknek akad egyéb lakhatása is. Nyomott áron lehet megszabadulni, addigra a 13 éves felnőtt lesz. Azt nem is emlékszem, hogy írta-e kérdező, de ha még haszonélvezettel is terhelt, esetleg valaminek a biztosítéka az ingatlan, akkor tovább csökkennek az esélyei. Nem lenne az olyan jó ötlet.
2017. jún. 13. 16:10
 32/35 anonim ***** válasza:
66%

31: nyilvan csak vegso megoldaskent jon szoba es az is csak akkor ha aki ragaszkodik a hazhoz az ki is tudja fizetni a masikat.

de megegyszer mondom nem muszaj odaig elmenni eleg belengetni ezt a nagyinak hogy vegye eszre hogy vannak lehetosegek a helyzet rendezesere.

2017. jún. 13. 16:12
 33/35 anonim ***** válasza:
36%
Vén kva. Vedd fel videorq amit csinal es mutasd meg a megfelelo szerveknek, ezzel a mondokaval h mit mondott neked gyerekkent. Nincs mese. Az meg h a fiad neked megy nem normalis. Tudom hogy szereted de egy nyariszunet a javitoban jot tenne neki..
2017. jún. 14. 08:29
 34/35 survivorrocky123 válasza:
11%
Leritt hogy nö vagy. Nöjj fel. Elvégre a lányok "érrettebbek a fiúknál .(Elvileg)
2017. jún. 15. 16:59
 35/35 anonim ***** válasza:
16%
Nem is felnőtt a kérdező. Annyira látszik, hogy valami 18 éves lány hülyéskedik. Írni sem tud, a történet is logikátlan. Sokat ír és keveset mond. Felesleges időtöltés ennek megoldást írni.
2017. jún. 16. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!