Az anyám tönkreteszi a fiam?
Figyelt kérdés
Most volt elegem és nem tudom mihez kezdjek már. Van egy fiam 13 éves akit sokáig egyedül neveltem vagyis anyámmal mert vele élek. Kicsi korátol beleszolt mindenbe soha nem engedte büntetni vagy ha rászóltam rögtön megvédte. Ez addig fajult hogy most már tudja a fiam ha bármit csinál csak lemegy mamához az feljön és lecsesz engem de nagyon durván. 4 éve megismertem egy férfit a munkahelyemen aki ide is költözött és lett egy kislányunk is. Anyám persze utálja a párom mondván nem jó ember. Hát erről annyit hogy eddig jo pár milliót elköltött a házra hogy jobb körülmények között éljünk. A fiamnak pedig mindent megvesz amit csak akar. De folyton provokálja azt mondja ez nem az ő háza menjen innen meg ilyenek. Arról nem beszélve hogy folyton szidja a fiam elött aki ettől csak nehezebben tudja elfogadni. Engem mindennek elhord a gyerek elött. A fiam ki van készülve már pszichológushoz hordom. Elegem van miért hagynánk itt a házat mikor a fele az enyém amugy is és rengeteg pénzt beleöltünk. Egy udvarban lakunk nem tudok mit tenni ha feljön és duruzsol a fiamnak hallom a szobábol olyanpkat mond neki nem törödök vele hogy letojom a őt meg stb. Ezt nem lehet kibirni folyton borzalamad vitákat csinál a gyerek elött ez miatt semmi tekintélyem nincs előtte. Tegnap nekem jött a fiam előtt ug hogy a kicsi a kezembe volt. Teljesen elborul az agya ha valami nem ugy történik ahogy ő akarja. Persze a páromra folyamat hivja a rendőröket mert azt reméli hogy elviszik de azok is azt mondták zárkozzunk be. N akarom hogy a lányom is ordibálásba éljen. A gyámügyet hivtam hogy szólitsák fel ne csinálja a gyerekek előtt ezt de nem tehetnek semmit. Mit tudok tenni vele?2017. jún. 13. 09:35
1/35 anonim válasza:
Szóval a ház közös a nagymamával? Neki van haszonélvezeti joga? Mert akkor kirakhat titeket családostól mint a pinty. Hiba volt költeni a házra, gondolom nem egyik napról a másikra bolondult meg a vénasszony. Menjetek albiba, a te lakrészedet meg adjátok ki, boldogítson mást a mama.
3/35 anonim válasza:
Márpedig ha fontos a gyermekeid nyugodt jövője, akkor elköltözöl. Így a kapcsolatod is rámehet, mert a férjed sem fogja végtelenségig tűrni ezt.
Nincs más megoldás. A ház egyszer a tied lesz, és az eddig belerakott pénz, tanulópénz lett. Mondjuk ezt eleve nem is szabadott volna, hiszen magad írtad, hogy anyád mindig ilyen volt. Neked tudnod kellett volna ezt.
4/35 anonim válasza:
Az ilyen embertől minél távolabb kell lenni, mindenáron. Ha nem költöztök el tőle rámegy mindannyiótok élete. Majd ha "visszaadta lelkét a teremtőjének" akkor visszaköltözhettek, úgyis te öröklöd a házat. Addig meg szakíts meg vele minden kapcsolatot.
5/35 anonim válasza:
Van parod, mindketten dolgoztok? Miert nem koltoztok el, nem kell anyatokon nagyanyatokon eloskodni!
6/35 A kérdező kommentje:
Igen jo lenne itt hagyni de akkor mi lesz a számlákkal mert mindent mi fizetünk. Ő nem tudja kifizetni a rezsit. Mindent mi csinálunk meg. Teljesen leamortizálná a házat. A fiam pedig biztos nem akarna menni a házból. A gyermekvédelmisek nem tudják felszólitani hogy hagyjon békén minket? Vagy távolságtartásit nem lehet kérni igaz?
2017. jún. 13. 10:10
8/35 anonim válasza:
mondjuk költözés? mondjuk nem kellett volna odaszülni még egy gyereket???
9/35 anonim válasza:
Ne haragudj de nem tudlak sajnálni. Anyukával kicsit elkéne beszélgetni. Minek hagytad ezt az egészet? Oldd meg.
10/35 A kérdező kommentje:
Százszor volt beszélve. Mondom pár napig normális aztán kattan egyet az agya. Szerintem már gond is van vele mert mindent elfelejt amit mondott aztán azért veszekszik hogy ő nem mondta.
2017. jún. 13. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!