Mi lehet az oka hogy anyám tönkreteszi az életem?
16 éves srác vagyok és rájöttem hogy az anyám egy g#ci.
Elég durván hangzik meg minden mer mégis csak az anyám de akkor is...
Kezd nem érdekelni hogy ki ő.
1 szájbalökött kérésem lenne hozzá hogy ugyanmár Anyuci pls vegyél egy új számítógépet hogy ne csak a laggos windows-t tudjam nézni mer most kb csak porfogónak jó.
A részletek nem számítanak de simán megtehetné hogy akár alienware-t is vegyen de mind1.
De ami főleg idegesít hogy soha egy jó szava nincs hozzám.
Csak baszogatni tud.
Én sem vagyok mintafiú de soha nem cseszegetem viszonylag tisztelettudó is vagyok stb.
Gyakran segítek a házimunkában is.
A minap is egyedül takarítottam ki a lakást mert megkért.
És én megcsináltam.
Olyan felsőbbségi érzései vannak hogy nem is tudom...
Azért mert ő az anyám bármit megtehet.
És nem nem egy szemüveges pattanásos kocka antiszociális ember vagyok.
Járok sportolni találkozom a haverokkal meg minden de akkor is zavar hogy itthon semmit nem tudok csinálni.
Engem is idegesít hogy 1 pc-ért hisztizek xd de nagyon irritáló a tudat hogy lehetne egy normális hogy végre ne én legyek az osztályból az egyetlen akinek semmije sincs meg egy kalap szar amije van..
Oké ez nem mérvadó meg leszarom ki mit gondol de unalom az unalom.(szar számítógép nyújtotta lehetőségek)
Szóval nem tudom mi tévő legyek.
Ő azt mondja hogy elvből nem vesz nekem új gépet. -.-
De akkor is legalább néha szólhatan valami szépet.
És akk majd csodálkozik ha szociopata elmebeteg gyilkos leszek mer elbaszta a gyerekkorom...
Na ennyi voltam sziJasztok! :(
Ui: Folyamatosan bort iszik és vizet prédikál ha értitek.
legalább is igaz rá a mondás elég intenzíven
Sok minden lehet.
Lehet, hogy anyukád nem érzi át a te problémáidat a korából adódóan.
Lehet, hogy fogalma sincs róla, hogy miért kéne új gép, ő annyit lát, hogy működik, akkor minek másik. Nem ért hozzá.
Lehet, hogy nincs rá pénze. Bár ezt írtad, hogy lenne.
Csak ketten vagytok? Akkor lehet, hogy anyukád meg van keseredve és hiányzik neki egy férfi.
Lehet, hogy gondjai vannak a munkahelyén, máshol, ezért feszült, nem kedves.
Persze ez nem ok arra, hogy ne legyen egy jó szava sem hozzá.
Próbáljatok meg beszélgetni, talán ez csak egy rosszabb időszak, aztán majd jobb lesz a viszonyotok.
1 - javaslom, hogy ha annyira unatkozol, akkor forgasd a nyelvtankönyvedet, mert erősen rád fér.
2 - Itt a nyári szünet, elmész melózni és veszel magadnak a SAJÁT fizetésedből számítógépet. ;)
De jó, hogy nem vagyok az apád, mert úgy izomból szájba vernélek.
De kár, hogy nem vagyok az apád, mert úgy izomból szájba vernélek..
Tanulj tiszteletet! Anyád kajáját eszed, anyád miatt nem a híd alatt csövezel.
Kedves utolsó kommentelő!
Igazad lehet a stílusomat illetően.
Bár külön mondtam,hogy normális hangnembe beszélek édesanyámmal valamint nem vagyok swagyolo jogaim vannak srác.
Viszont a te elmondásod szerint ameddig a gyerek enni inni kap és van fedél a feje fölött, addig teljesen jó az élet nem?
Ami nem tűnik többnek mint egy sima kutya igényei.
Lehet én látom rosszul a témát és kicsit szélsőséges volt a hasonlatom, de attól még ennyivel nem lesz letudva egy gyerek.(Hál' istennek nem Afrikában élünk ahol éhezés van)
A helyesírásról meg annyit hogy megnéznék egy általad írt sms-t kedves előbbi kommentelő.
Kíváncsi lennék, hogy betartod e az összes nyelvtani szabályt és helyesen írsz e mindig.
Szerintem nem.
Ha meg de akkor bocsi.
Hát ez nagyon szomorú.
Ugyanis Te (ha jól veszem ki irományodból)konkrétan majdnem mindent megteszel Édesanyádnak, tisztelettudó vagy vele, de ezt Ő nem viszonozza, itt nem az étellel meg a fedéllel kell előrukkolni, mert minden anyagilag jobb sorsú családnál (ha jól olvastam, akkor itt is ilyen családról van szó) a szülőnek a gyermek számára a tető és az élelem ALAP- ÉS KÖTELEZŐELLÁTMÁNY! Ráadásul Édesanyád nem becsül sokra téged, miközben neki nem egy dolgot megteszel.
Azonban a stílusodból tényleg egy picit visszavehetnél és az computerért nem hisztizni kell, hanem kérni. Amúgy veled értek egyet.
* ALAP ÉS KÖTELEZŐ ELLÁTMÁNY
javítás
7 és 9 vagyok.
8: " Azért nehogy már egy 16 éves melózással töltse a nyári szünetet." - Ezzel teljesen egyetértek, hiszen tudniillik a diák szeptembertől júniusig az iskolapadban van agyonterhelve és nekik a nyári szünet egy Áldással ér fel, én úgy gondolom, hogy ezt az Áldást nem munkával kéne elfecsérelni, főleg nem egy 16 évesnek. Én munkát 18 éves kortól látná, helyesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!