Mi lehet az oka hogy anyám tönkreteszi az életem?
16 éves srác vagyok és rájöttem hogy az anyám egy g#ci.
Elég durván hangzik meg minden mer mégis csak az anyám de akkor is...
Kezd nem érdekelni hogy ki ő.
1 szájbalökött kérésem lenne hozzá hogy ugyanmár Anyuci pls vegyél egy új számítógépet hogy ne csak a laggos windows-t tudjam nézni mer most kb csak porfogónak jó.
A részletek nem számítanak de simán megtehetné hogy akár alienware-t is vegyen de mind1.
De ami főleg idegesít hogy soha egy jó szava nincs hozzám.
Csak baszogatni tud.
Én sem vagyok mintafiú de soha nem cseszegetem viszonylag tisztelettudó is vagyok stb.
Gyakran segítek a házimunkában is.
A minap is egyedül takarítottam ki a lakást mert megkért.
És én megcsináltam.
Olyan felsőbbségi érzései vannak hogy nem is tudom...
Azért mert ő az anyám bármit megtehet.
És nem nem egy szemüveges pattanásos kocka antiszociális ember vagyok.
Járok sportolni találkozom a haverokkal meg minden de akkor is zavar hogy itthon semmit nem tudok csinálni.
Engem is idegesít hogy 1 pc-ért hisztizek xd de nagyon irritáló a tudat hogy lehetne egy normális hogy végre ne én legyek az osztályból az egyetlen akinek semmije sincs meg egy kalap szar amije van..
Oké ez nem mérvadó meg leszarom ki mit gondol de unalom az unalom.(szar számítógép nyújtotta lehetőségek)
Szóval nem tudom mi tévő legyek.
Ő azt mondja hogy elvből nem vesz nekem új gépet. -.-
De akkor is legalább néha szólhatan valami szépet.
És akk majd csodálkozik ha szociopata elmebeteg gyilkos leszek mer elbaszta a gyerekkorom...
Na ennyi voltam sziJasztok! :(
Ui: Folyamatosan bort iszik és vizet prédikál ha értitek.
legalább is igaz rá a mondás elég intenzíven
Ami még gáz egyébként, hogy ha nem neki van igaza akkor is én szívom meg.
Pl:Majdnem kirúgtak a rögbi csapatból mert anyám nem engedett el egy meccsre csak azért mert rá mertem kérdezni arra amit mondott.
"A helyesírásról meg annyit hogy megnéznék egy általad írt sms-t kedves előbbi kommentelő.
Kíváncsi lennék, hogy betartod e az összes nyelvtani szabályt és helyesen írsz e mindig.
Szerintem nem.
Ha meg de akkor bocsi."
Meg fogsz lepődni, de helyesen írom az sms-eimet is... Minden egyéb alkalmazásban meg van helyesírás ellenőrző. ;)
Akkor elnézést :)
Ez esetben vedd úgy, hogy nem szóltam.
Már ne is haragudj, de szánalmas ez a hiszti, amit kiversz egy nyüves számítógép miatt. Ez a legnagyobb problémád?? Kívánom neked, hogy ennél nagyobb ne is legyen soha... Hogy írhatsz ilyet az édesanyádról???
21 éves egyetemista vagyok, az én édesanyám pedog rákbeteg... utolsó stádium. Apu sajnos már nem él és van egy 10 éves kisöcsém, akit a jelek szerint nekem kell majd nevelni, ha anyukánk meghal, ami az orvos szerint sajnos legfeljebb hónapok kérdése... Tudod, én a két kezemet összetenném, ha ez lenne a legnagyobb problémám, hogy anyu nem vesz nekem új számítógépet, b*szki...
Inkább becsüld meg, hogy élnek a szüleid, és öleld meg anyukádat minden nap, te szerencsétlen!!!
Senkinek nem kívánom azt, amin jelenleg mi megyünk keresztül az öcsémmel és anyuval... és lám, mégis vannak emberek, akiknek minden szívfájdalmuk, hogy nem vesz nekik az anyjuk számítógépet, és ezért képesek is leg*cizni... NŐJ MÁR FEL!!!
Szóval anyád elrontotta a gyerekkorod, mert nem vett egy másik számítógépet? :)
Jön a nyár, diákmunka! :)
15-ös válaszoló!
Kitartást Nektek! :(
Sajnos nagyon hasonló helyzetben vagyunk mi is, csak én 22 éves vagyok (szintén egyetemista) és nekem egy kishúgom van. A mi édesanyánk is daganatos, 4. stádium. :( Együttérzek Veletek.
"Viszont a te elmondásod szerint ameddig a gyerek enni inni kap és van fedél a feje fölött, addig teljesen jó az élet nem? "
Valahonnan most is meg tudtad írni ezt a hozzászólást, nem? Maximum a Diablo 3-at nem fogod tudni futtatni rajta.
Tudod, nekem milyen számítógépem volt 16 évesen?
Windows 3.1 Lassú volt, nem volt sok memóriája sem.
A bombakeresővel játszottam rajta, és remekül elvoltam.
Ahhoz képest a tied biztosan jobb, mint az én régi gépem.
Unatkozol? Miért nem veszel elő egy könyvet például?
Igen ez a legnagyobb problémám.
Mint ahogy kifejtettem minden nap ágyba vizelek e miatt.
K#rvára nem!!!
Lesz#rom, hogy ki mit gondol és úgyis mindig lesz ember akinek nagyobb a gondja mint az enyém.
Tény!
De hogy haverjaim előtt is b#szogat, majdnem kirúgnak miatta a csapatból és azt hiszi magáról hogy ő mittudoménki nem is érdekel... valamint apámat is folyton b#szogatja(igen 4 éves korom óta apámék elválltak)
és b#szogat engem mert nem utálom apámat ez már sok.
Csak elvárásokat támaszt felém miközben az én kéréseimet lesz#rja.
Ez itt a lényeg nem a tetves számítógép kéremszépen!!!
Én meg sajnállak tudom milyen mert dédim rákban halt meg.
De itt anyám hozzám való hozzáállásán van a hangsúly.
Aki meg leragad a gépnél egészségére.
Amúgy meg 16 évesen elég kevés melót lehet találni
ha meg van vagy suli időben vagy nagyon messze vidéken ahová elég macerás lenne lejutni.(ha anyám elengedne egyáltalán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!