Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lehet az oka hogy anyám...

Mi lehet az oka hogy anyám tönkreteszi az életem?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok és rájöttem hogy az anyám egy g#ci.

Elég durván hangzik meg minden mer mégis csak az anyám de akkor is...

Kezd nem érdekelni hogy ki ő.

1 szájbalökött kérésem lenne hozzá hogy ugyanmár Anyuci pls vegyél egy új számítógépet hogy ne csak a laggos windows-t tudjam nézni mer most kb csak porfogónak jó.

A részletek nem számítanak de simán megtehetné hogy akár alienware-t is vegyen de mind1.

De ami főleg idegesít hogy soha egy jó szava nincs hozzám.

Csak baszogatni tud.

Én sem vagyok mintafiú de soha nem cseszegetem viszonylag tisztelettudó is vagyok stb.

Gyakran segítek a házimunkában is.

A minap is egyedül takarítottam ki a lakást mert megkért.

És én megcsináltam.

Olyan felsőbbségi érzései vannak hogy nem is tudom...

Azért mert ő az anyám bármit megtehet.

És nem nem egy szemüveges pattanásos kocka antiszociális ember vagyok.

Járok sportolni találkozom a haverokkal meg minden de akkor is zavar hogy itthon semmit nem tudok csinálni.

Engem is idegesít hogy 1 pc-ért hisztizek xd de nagyon irritáló a tudat hogy lehetne egy normális hogy végre ne én legyek az osztályból az egyetlen akinek semmije sincs meg egy kalap szar amije van..

Oké ez nem mérvadó meg leszarom ki mit gondol de unalom az unalom.(szar számítógép nyújtotta lehetőségek)

Szóval nem tudom mi tévő legyek.

Ő azt mondja hogy elvből nem vesz nekem új gépet. -.-

De akkor is legalább néha szólhatan valami szépet.

És akk majd csodálkozik ha szociopata elmebeteg gyilkos leszek mer elbaszta a gyerekkorom...

Na ennyi voltam sziJasztok! :(

Ui: Folyamatosan bort iszik és vizet prédikál ha értitek.

legalább is igaz rá a mondás elég intenzíven

2014. ápr. 29. 18:45
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

Sőt!!!

Mindenki felejtse el a gépet pls!

Külön mondtam hogy nem ezen van a hangsúly.

Itt csak az a lényeg hogy anyám olyan mintha leszarna engem.

Ha valamit megcsinálok nek akkor is csak leb#sz hogy ha valamit elrontok.

K?

2014. ápr. 29. 20:24
 22/39 anonim ***** válasza:
73%
Meghallgatnám anyukád változatát is a dolgokról. Mert most csak a te verziód halljuk.
2014. ápr. 29. 20:26
 23/39 A kérdező kommentje:

Amúgy minden rosszindulat nélkül:

Ezt a kérdést zömmel csak olyanok látják akik jól rákeféltek az életre???

Mert mindenki panaszkodik valami miatt hogy neki éppen miért sokkal szarabb mint nekem.

Ez kicsit fura hogy ez így előjött most.

De mindegy is mert tényleg nem akarok senkit bántani.

2014. ápr. 29. 20:27
 24/39 anonim ***** válasza:
80%

Inkább összehasonlításként jók az ilyen történetek.

Tudod, én is panaszkodhatnék. Ellopták az autóm, és megszűnt a munkahelyem.

Valamelyik nap megnéztem a Schindler listáját. AHHOZ KÉPEST egy szavam sem lehet!!!

Most éppen miről internetezel? Arról a gépről? Mert folyamatosan írsz hozzászólást, tehát ANNYIRA nem lehet lassú.

2014. ápr. 29. 20:29
 25/39 anonim ***** válasza:
56%

Az atyai pofon és tekintély hiánya. Az anyád tudod mennyi mindenről mondott le miattad, kisfiam?

Tudod mennyi pénzt költött eddig rád? Te ezt soha a büdös életbe nem fogod (tudni) visszafizetni neki.

2014. ápr. 29. 20:30
 26/39 A kérdező kommentje:

De belegondolt vagy gondoltál tök 8 hogy az állítólagos lemondás semmit nem ér hogyha nincs foganatja?

Hiába mondott le anyám dolgokról hogyha engem attól még semmibe vesz.

Tetszik érteni?

És elég xar úgy élni hogy apával ritkán találkozik az ember az anyja meg semmibe veszi.

2014. ápr. 29. 20:35
 27/39 A kérdező kommentje:

Amúgy meg ne skótoskodjunk már ha lehet.

Aki gyereket vállal az tisztában van anyagi dolgokkal.

Ha nekem lenne gyerekem inkább nem ennék 1 hétig csak hogy neki megadjam a maximumot amit tudok.

Van pár hasonló gondolkodású ismerősöm akiknél a villany is volt kikapcsolva de erős maradt az illető és most gyönyörű házuk van és nincs hiány.

2014. ápr. 29. 20:38
 28/39 A kérdező kommentje:
Szóval ha te a gyerekedre a pénzt csak tulajdonképpen kölcsönbe adod akkor hát egészségedre hozzá! :)
2014. ápr. 29. 20:39
 29/39 anonim ***** válasza:
Jo. A Te verziodat mar hallottuk a tortenetnek, most meg kene hallgatni edesanyad verziojat is.
2014. ápr. 29. 20:41
 30/39 anonim ***** válasza:
52%

"Ha nekem lenne gyerekem inkább nem ennék 1 hétig csak hogy neki megadjam a maximumot amit tudok. "

Ez a legnagyobb hülyeség, így kell elkényeztetni a gyereket.

2014. ápr. 29. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!