Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Az anyám tönkreteszi a fiam?

Az anyám tönkreteszi a fiam?

Figyelt kérdés
Most volt elegem és nem tudom mihez kezdjek már. Van egy fiam 13 éves akit sokáig egyedül neveltem vagyis anyámmal mert vele élek. Kicsi korátol beleszolt mindenbe soha nem engedte büntetni vagy ha rászóltam rögtön megvédte. Ez addig fajult hogy most már tudja a fiam ha bármit csinál csak lemegy mamához az feljön és lecsesz engem de nagyon durván. 4 éve megismertem egy férfit a munkahelyemen aki ide is költözött és lett egy kislányunk is. Anyám persze utálja a párom mondván nem jó ember. Hát erről annyit hogy eddig jo pár milliót elköltött a házra hogy jobb körülmények között éljünk. A fiamnak pedig mindent megvesz amit csak akar. De folyton provokálja azt mondja ez nem az ő háza menjen innen meg ilyenek. Arról nem beszélve hogy folyton szidja a fiam elött aki ettől csak nehezebben tudja elfogadni. Engem mindennek elhord a gyerek elött. A fiam ki van készülve már pszichológushoz hordom. Elegem van miért hagynánk itt a házat mikor a fele az enyém amugy is és rengeteg pénzt beleöltünk. Egy udvarban lakunk nem tudok mit tenni ha feljön és duruzsol a fiamnak hallom a szobábol olyanpkat mond neki nem törödök vele hogy letojom a őt meg stb. Ezt nem lehet kibirni folyton borzalamad vitákat csinál a gyerek elött ez miatt semmi tekintélyem nincs előtte. Tegnap nekem jött a fiam előtt ug hogy a kicsi a kezembe volt. Teljesen elborul az agya ha valami nem ugy történik ahogy ő akarja. Persze a páromra folyamat hivja a rendőröket mert azt reméli hogy elviszik de azok is azt mondták zárkozzunk be. N akarom hogy a lányom is ordibálásba éljen. A gyámügyet hivtam hogy szólitsák fel ne csinálja a gyerekek előtt ezt de nem tehetnek semmit. Mit tudok tenni vele?

2017. jún. 13. 09:35
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
64%

ja menj neki anyádnak, hisz megengedte hogy két gyereket is odaszülj a semmire.

pasid se komplett, ha a milliókat költ egy házra amihez semmi köze, abból lehetett volna venni egyet

2017. jún. 13. 11:36
 22/35 anonim ***** válasza:
87%
Az egyikőtök vásárolja ki a másikat a házból.
2017. jún. 13. 11:37
 23/35 anonim ***** válasza:
80%

Ha jó pár milliót elköltöttetek a házra úgyis, akkor külön kellett volna választani a két szintet.

Van itt a szomszédban egy ház, elváltak a tulajok, két gyerek az anyjával lakik lent, egy az apjával fent, a felső szinthez csináltak külső lépcsőt. Elvannak.

Persze, a fiad problemájára ez sem lenne megoldás, mert nem tudod megtiltani neki, hogy a nagyanyjához menjen. Úgy értem, nem bírod megtiltani. És ahogy nő, egyre kevésbé fogod tudni.

2017. jún. 13. 12:34
 24/35 anonim ***** válasza:
23%

Pasid milliokat koltott a hazra, szoval gondolom, mar nagyon beraknad anyad egy otthonba. Szerinted mar nem normalis, hadd, hogy a doktorok dontsek el ezt.

Azt irdo, pasid mindent megvesz a fiadnak, amit csak akar. Ez nem baj? Hiszen az is a bajod, hogy nagymama megvedte a fiadat ellened allandoan.

Meg is a bajod, hogy pasi kolt a gyerekre, de nem tudja megvasarolni.

En sem ertem, miert vittel oda egy pasit, plusz kozos gyereket, ha evek ota megy a cirkusz. Ja, lehet pasinak nincs eleg penz sajat hazra, igy par millioval ki akarjatok turni anyadat. Nem sajnallak.

2017. jún. 13. 12:56
 25/35 anonim ***** válasza:
87%

"szoval gondolom, mar nagyon beraknad anyad egy otthonba"

Az ilyen anyát én is beraknám valahova. Nem feltétlenül egy otthonba. Pedig én a nagyi korabeli vagyok.

2017. jún. 13. 13:26
 26/35 anonim ***** válasza:
95%

Ha tényleg igaz, hogy beszélsz vele aztán egyszer csak bekattan el kellene vinni pszichológushoz, lehet kérni beszámíthatóságit. Ha tényleg beteg agyilag akkor ilyen úton lehet tenni ellene.

Nekünk a gyámhivatal vizsgálta be dédnagymamát és kiderült, hogy nem nagyon kéne felügyelet nélkül lennie mert keveri a valóságot a képzelettel...

2017. jún. 13. 15:17
 27/35 anonim ***** válasza:
16%
Mintha magunkról olvasnánk volt fojtogatás, ugyanezeket csinálja!!! Kiskorú veszélyeztetése szerintem mivel az anyja ellen hangolja...finoman fogalmaztam!
2017. jún. 13. 15:21
 28/35 anonim ***** válasza:
3%
Kamu..
2017. jún. 13. 15:35
 29/35 anonim ***** válasza:
75%

Így van #26, én felvennék egy ilyen jelenetet valami hang/képrögzítő eszközre, majd a megfelelő szervekhez fordulnék, hogy szeparálják el a gyerekemtől az öregasszonyt.

Valami amúgy sem stimmel vele, ha ennyire idegbolond, stb, lehet, valamilyen gyógyszeres kezelés segítene rajta.

Volt nekem is buggyant rokon, beállították a gyógyszereit, utána kenyérre lehetett kenni, és csak olvasott egész nap mosolyogva.

2017. jún. 13. 15:51
 30/35 anonim ***** válasza:
79%

Marpedig itt csak az a megoldas, hogy eladjatok a hazat (fele-fele) es szetkoltoztok. O az o felebol venne egy kisebb lakast aminek birna a rezsijet, ti meg a ti feleteket onerokent hasznalva vennetek egy nagyobbat.

Persze lehet hogy a mama nem megy bele az eladasba, ezesetben meg mindig van megoldas, birosagon is lehet kerelmezni a kozos tulajdon megszunteteset, olyankor egy torvenyszeki ingatlanszakerto meghatarozza az arat amit a marado tulajdonos ki kell fizessen.

Mas megoldas nincs, igy ramegy mindenki.

Joesellyel ha belengetitek ezt neki visszabb vesz kicsit.

2017. jún. 13. 16:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!