Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Jogosan esik rosszul?

Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés
Tudtam, hogy nagyszüleim jönnek március 15-re, ezért megcsináltam előtte a tavaszi nagytakarítást úgy, hogy párom alig van itthon, mert két helyen dolgozik. Lejtös portánk van, egy kerttel, egy vendégházzal, nagy udvarral és a lenti házzal. Egy ideig apósom is velünk lakott, de meghalt egy betegségben és volt mit takarítani, lomolni. Amikor párom itthon volt, akkor pedig ültettünk, metszettünk, palántáztunk. Patika rend volt, mire jöttek. Anyáék bográcsozni akartak, nagypapám szalonnét sütni így mindenkinek a vágya teljesült. Nagymamám, mikor belépett, a tiszta lakásban elkezdett port törölni, később az udvaron felseperni. Pénteken felmentem hozzájuk, felvittem az uhs képet megmutatni, beszélgettünk egy kicsit és megjegyezték, hogy a fenti portarészt kitakaríthatnám, mert rendetlenség volt. Ez nagyon rosszul eset. Másnak is ilyen a nagymamája?
2017. márc. 18. 20:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érzékenyebb sajnos azóta ilyen, mióta párommal összejöttem. Páromnak van egy szép háza, ahol lakunk, de nem tetszik neki pont azért, hogy külterület és az erdő mellett van. Egy pár hónappal ezelőtt, ha átmentem anyáékat meglátogatni, felugrottam hozzájuk is, de soha egy szia mi újság hanem egyből a miért nem költöztök már el, meg mindig adogatja a mosogatószereket stb, hogy nekünk messze van a bolt (6 perc autóval) ezek nagyon zavaró dolgok ráadásul jönni akar szülés után amitől már előre borsódzik a hátam..pedig régen nagyon szerettem csak mióta elköltöztem azóta ilyen kötekedős
2017. márc. 19. 06:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én nagyim is ilyen, de negyven éve tudom, hogy ilyen, ezért nem veszem zokon tőle...
2017. márc. 19. 09:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Az én nagyim is ilyen volt, ahányszor nálunk járt, mindig végighallgattuk anyámmal, hogy milyen szemétdombon élünk. Bezzeg a pici fiáról nem mondott ilyet, pedig náluk nagyobb a kosz, mint nálunk. :)

Mi hozzászoktunk, nem rossz szándékból tette soha, csak ilyen kis mindenbebeleszólós volt. Én kamaszként ugyanígy végighallgattam, hogy menjek már fodrászhoz mert csúnya vagyok így (frissen festett hajjal :D), vagy hogy vegyek már rendes ruhát, stb-stb.

Mikor felnőtt fejjel külön költöztem, akkor meg kéthetente küldte a csomagokat, mosogatószivacs meg porkakaó, kb ilyen szinten. :)

Nyilván időnként nagyon idegesítő volt, de tudod mit? Nekem volt a világon a legodaadóbb és leggondoskodóbb nagyim, még akkor is, mikor néha az agyunkra ment, mert minden idegesítő aljas dolgot szeretetből és jó szándékból csinált. :)

Nagyon hiányzik, hogy már nincs. :(

2017. márc. 19. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos merő "jószándékból" is tönkre lehet tenni egy ember boldogságát. De én nemis hiszek a jószándékban ezekben az esetekben. Mindegy, nem akarom sértegetni más nagyiját,mindenki maga tudja, hogy mit szeretne tűrni merő illendőségből a jószándékú, odaadó nagyiktól.
2017. márc. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!