Mindenki ott volt a nagypapám születésnapján, kivéve a két unokáját és a lányát. Jogosan esik rosszul?
Nagypapámnak 1 hónapja volt a 85. születésnapja.
Készültünk meglepetéssel neki de csak rá egy héttel tudtuk összehozni.
Pár napja kiderült, hogy anyukám testvére a papa szülinapi hetére összecsődítette a rokonságot (lényegében senki nem vérszerinti rokon, mert a papámat nevelőszülők nevelték).
Anya testvérével nem vagyunk jóban évek óta nem beszélünk. Minket így nem is hívott meg.
Anyukám is mondta, hogy egy napra egy ilyen ünnep miatt mindenki félre tette volna a sérelmét.
Nekem is nagyon rosszul esik, hogy csak én és a tesóm vagyunk unokák és minden jöttment ember ott volt csak mi nem.
Tudom, hogy hülyeség ezen keseregni de nagyon rosszul esett.
A papám 80. születésnapjára anyukám csinált buli, ő félre tudta tenni a dolgokat és meghívta a tesóját a papa szülinapjára.
Persze, hogy jogosan. De amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. A helyedben a nagyapádnak is megjegyezném, hogy bánt a rokon bunkósága, hadd lássa, miként ért be a nevelése.
Talán az öreg elbeszélget a tahóval.
Én magasról leszarnám ki milyen bulit rendezett, és megköszönteném a nagypapát külön.
Főleg hogy elvileg őt ünneplitek, és neki kellene jól éreznie magát, nem arról kellene szóljon a dolog, hogy "na majd én most megmutatom milyen bulit csinálok".
Ráadásul ahogy észrevettem, az idős embereknek általában f..sza ki van az ilyen népes összejövetelekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!