Hogy magyarázzam el a nagypapámnak, hogy már felnőtt nő vagyok?
Figyelt kérdés
A drága nagypapám nagyon aggódós típus. Hiába vagyok 25 éves félt. Pl Pestre egyedül alig akar felengedni,hogy találkozzak valakivel. Tudom,hogy csak jót akar,meg hogy szeret.. de nagyon sok kritériuma van pl a párválasztásommal kapcsolatban. Ha én diplomás vagyok, akkor diplomás legyen a párom is. Szóval .. valaki segítsen, ebben nekem. :(2017. jan. 3. 23:03
21/26 anonim válasza:
Ahogy a fentiek is írták, köszönd meg udvariasan a tanácsot, és rendezd le udvariasan, hogy tudsz felelősen dönteni. A diplomás dolog meg igaz, nem sznobizmus, de fontos a kapcsolatnál hogy szellemi partnerek legyetek.
22/26 anonim válasza:
Én ezt úggy szoktam, mivel a nagyszülők nekem is szeretnek tanácsokat osztogatni, illetve az életemmel kapcsolatos döntéseket megkérdőjelezni, hogy "kösz a tippet, de majd én azt tudom"
Másban nőttek fel, túl vannak sokmindenen, soha nem fognak a nézetek találkozni (angolul asszem generation gap a neve), ezt el kell fogadni
24/26 anonim válasza:
És a "drága" nagypapának mi beleszólása van az életedbe...?
25/26 anonim válasza:
Orülj,hogy van aki aggódik érted, ha nem törõdne veled,akkor meg az lenne a baj "LEHET".
26/26 anonim válasza:
Csak aggódik, félt téged. Viselkedj felnőttként, mert az vagy. Nem kell a papát megbántani, csak tedd a dolgod, és kedvesen nyugtasd meg, ha aggodalmaskodik valamin.
Pl. "Papa, telefonálok Pestről, ha odaértem, jó? Hogy tudd, hogy semmi bajom, minden rendben".
"Ne aggódj papa, nem fogok olyan férfit választani párként, aki méltatlan lenne hozzám. "
Ilyesmikre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!