Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy magyarázzam el a nagypapá...

Hogy magyarázzam el a nagypapámnak, hogy már felnőtt nő vagyok?

Figyelt kérdés
A drága nagypapám nagyon aggódós típus. Hiába vagyok 25 éves félt. Pl Pestre egyedül alig akar felengedni,hogy találkozzak valakivel. Tudom,hogy csak jót akar,meg hogy szeret.. de nagyon sok kritériuma van pl a párválasztásommal kapcsolatban. Ha én diplomás vagyok, akkor diplomás legyen a párom is. Szóval .. valaki segítsen, ebben nekem. :(

2017. jan. 3. 23:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%
Még mindig nem cicafül, de mindegy.
2017. jan. 4. 01:22
 12/26 anonim ***** válasza:
6%
Nem az lényeg ebben, hogy cicafül, vagy más fül, hülyegyerek. Te aztán érted a lényeget. Okos vagy!
2017. jan. 4. 02:46
 13/26 anonim ***** válasza:
61%
40% hülye vagy, mint a s.gg. Menjél homokozni inkább.
2017. jan. 4. 04:35
 14/26 anonim ***** válasza:
47%
már 38 :D
2017. jan. 4. 04:35
 15/26 anonim ***** válasza:
77%

Nem feltétlen lesz attól valaki jó ember, mert diplomája van. Én nem feltétlen keres többet egy diplomás, mint egy jó szakmunkás. Nincs összefüggés a diploma és az intelligencia (érzelmi intelligencia) közt. Sőt, én azt tapasztalom diplomásként, hogy a diplomások között sokkal több a tahó. EQ sokszor nulla... Vezetőként dolgozom egy gyártó multinál, de a szalagmunkással sokkal jobban el tudok beszélgetni, mint a vezetőtársaimmal. Sokkal normálisabbak. Vezetőtársaim nagy része elvált (több esetben megcsalták az asszonyt, azért). A lenti ún. "munkások" pedig normális családi életet élnek. Igaz, hogy szinte mindenkinek van másodállása, de azzal együtt keres annyit, ha nem többet, mint egy diplomás.

Szóval nagyapónak üzenem, a diploma nem befolyásolja az emberi jellemet, a jövedelem meg csak hozzáállás kérdése. :)

25 évesen pedig, hangulatjelektől függetlenül, elég idős vagy, hogy magad dönt arról, hova mész randizni.

Úgyhogy csak nyugi.. *.*

34/F

2017. jan. 4. 06:58
 16/26 anonim ***** válasza:
39%

Ha te 25 éves vagy, a szüleid kb. 45 évesek, akkor a nagypapád kb. 65-70 éves, és ezek szerint a '70-es években volt kb. olyan idős, mint most te!!!

Mondd meg neki, hogy a "bezzeg az én időmben", (amire ő emlékszik) ha 18-20 éves kora körül nem ment férjhez egy lány, akkor azon túl már "öreglány" volt, mert minimum 20-22 éves korára már 1-2 gyereket meg kellett szülni, különben már öreg lett volna a gyerekvállaláshoz...

... szóval ne üljön már annyira a szoknyádra, mert ha így tesz, neked esélyed sem marad arra, hogy bármikor is férjhez menj!

Szálljon le rólad (és a szoknyádról!) :)))

2017. jan. 4. 08:14
 17/26 anonim ***** válasza:
37%
És miért zavar ez téged? Engedd el a füled mellett. Ha nem megy, mert bánt, akkor nagyon gyerek vagy még, nem is kell sehova menned, főleg nem kell neked párkapcsolat.
2017. jan. 4. 08:49
 18/26 anonim ***** válasza:
60%

Ő nevelt téged? Vagy mi van?

25 évesen másnak már gyereke van, családja, külön lakik minimum 5 éve... állj a sarkadra.

Elhiszem, hogy nem akarod megbántani, de ha folyton csak mások érdekeit nézed és a magadét sosem, akkor soha nem fogsz előrejutni az életeddel.

2017. jan. 4. 09:46
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik értelmes választ adtak és nem kigúnyoltak... látszik az ész osztásnál csak néhány ember állt sorban :D
2017. jan. 4. 10:19
 20/26 anonim ***** válasza:
87%
Én azt is túlzásnak tartom, ha a szülők ilyenek, de hogy egy nagypapának honnan volna ilyen kompetenciája???? (61F)
2017. jan. 4. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!