Hogy magyarázzam el a nagypapámnak, hogy már felnőtt nő vagyok?
Ők még egy nagyon más világban élnek. Lehet mondani szép szóval, hogy felnőtt nő vagy, tudsz önállóan dönteni, legyen szíves fogadja el, értékeled a szándékot stb.
Amúgy meg hagyd rá.
A nagypapád is diplomás? Milyen végzettsége van? Miért fontos az, hogy diplomás legyen melletted? Nem az a lényeg, hogy szeressétek egymást és egymáshoz illőek legyetek? Ennek a diplomához semmi köze. Miért nem tudod ezt neki 25 évesen elmagyarázni, hogy neked az a lényeg, hogy boldog lehess? Nem az, hogy a randevúra hozza a gyerek magával a diplomáját :)
Aggódni meg lehet. De 25 évesen azért már oda mész ahova akarsz..
25 évesen azért másnak már simán családja van.
Persze, ha te búra alatt lettél nevelve, és életképtelenre, aki nem képes önállósodni, és saját maga egyedül fenntartani egy háztartást és elköltözni, akkor azért még érthető valamilyen szinten, hogy gyerekként kezelnek.
Ha elköltözöl, probléma kilőve.
Nincs aggódós nagypapa, viszont egyedül, önállóan, hónapról-hónapra kell eltartanod saját magadat!
Remélem érthető és világos voltam mi itt a probléma!
Most elolvastam a hozzászólásodat.
Egy itteni parasztka megkérdezte tőled, hogy hogy ment a randi lecumiztad-e a randipartneredet?
Erre te meg a mondatod végére egy " ^^" jelet raktál (ez gondolom egy macska füle?), szóval ha te beszólogatsz és ilyen jeleket rakosgatsz, akkor te még NAGYON NAGYON GYEREK VAGY!
Akkor viszont ne is csodálkozzál, ha úgy is kezelnek téged. 25 évesen ez már nagyon gáz.
Neked amúgy mi bajod? :D A " ^^ " egy smiley, hasonló mint a :) csak lehet gúnyosabb, szarkasztikusabb is. A hangulatjelek használatától meg nem lesz gyerekes senki, 60 éves ismerőseim is szorgosan használják, mert máshogy lehetetlen érzékeltetni a "hangnemet" írásban. Mi ezzel a gond?
A cicafül gyerekes. Ilyet felnőtt ember biztos, hogy nem csinál. Akkor ők sem felnőttek, csak nagykorúak. Ennyi. Sajnálom, hogy ilyenekkel vagy körülvéve és ez a "szint" nálatok.
Az iróniát pedig szavakkal fejezik ki. Nem napocskákkal, meg cicafülekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!