Hogyan segítsek a nagypapámnak?
Figyelt kérdés
A nagyim két hete meghalt..a nagypapám ("pót" nagypapám) teljesen egyedül maradt,vissza költözött a saját lakásába. Anyuék nem is szeretnének róla hallani. Ő egész nap sír,de annyira,hogy a szívem megszakad. Hogyan segíthetnék neki? Tőlünk 2 órányira lakik,eddig amikor csak tudtam mentem hozzá (suli után egyszerűen nem megy,mert olyankor este 10-re érnék haza) Könyörgöm segítsetek normálisan,kedvesen,nagyon aggódom érte!! (cukorbeteg,túl van 3 agyvérzésen...) Egy kétségbeesett 14 éves lány.2014. okt. 26. 17:06
1/12 anonim válasza:
* Anyuék nem is szeretnének róla hallani.
Miért?
2/12 anonim válasza:
Társkeresés, nem viccelek. Neten lehet keresni olyan idős embereket,'akik szívesen beszélgetnének, összejárnának. Nagyon fontos, hogy most legyen egy társa, ne legyen egyedül.
3/12 A kérdező kommentje:
Első kommentelő: Mert nem az igazi papám...és ezért..én nem értem őket..én nagyon szeretem a papát...de lehet,hogy "csak" azért,mert vele nőttem fel...
2014. okt. 26. 17:15
4/12 anonim válasza:
Hívd fel gyakran, és látogasd hétvégén mikor nincs suli.
Én sem értem miért kellene magára hagyni csak azért, mert nem vér szerinti szülő, csak a mamád férje volt. Konfliktus volt közte, és a szüleid között, hogy hallani sem akarnak róla?
5/12 anonim válasza:
Hívd fel mindennap, és egyik hétvégi napon látogasd meg.
6/12 A kérdező kommentje:
Annyi volt,hogy a nagyi bejelentette oda még sok sok évvel ezelőtt (6-7 éve) és ugye a lakás az félig anyué (az örökség miatt) és ez neki rosszul esett és azóta utálta meg a papát...:(
2014. okt. 26. 17:29
7/12 anonim válasza:
Ha nincs lehetőséged suli után meglátogatni, ami teljesen érthető, akkor szerintem hívd fel, akár mindennap. Most őszi szünet van, ha van időd, akkor nyugodtan elmehetsz hozzá, biztosan örülne neked.:) A szüleidnek én a helyedben megmondanám, hogy nem az a lényeg, hogy most vér szerinti papád-e vagy sem, hanem a sok emlék és a szeretet!! Ui.: részvétem a nagymamád miatt! Kitartás!
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! Mindannyian nagyon kedves emberek vagytok!! Köszönöm!!! Köszönöm!:')
2014. okt. 26. 17:45
9/12 anonim válasza:
De visszaköltözött a saját lakásába ezt írod. Akkor mi a baja anyukádnak az örökségével? Övé, vagy ha vannak testvérei, akkor övék most már a nagyi háza nem? Bármikor kijelentkezhet onnan, ezt meg kell beszélni. Hacsak nincs haszonélvezeti joga.
A Papád férje volt a nagyidnak?
10/12 anonim válasza:
Hát ez az, a rohadt pénz csak feszültségeket szít és megöli a normális emberi érzelmeket. Nagyon rendes tőled, hogy így szereted, az, hogy nem vér szerinti nagyapád, nem von le semmit a dolog emberi értékéből. Próbálj meg rendszeresen időt szakítani rá és szeresd úgy, mint eddig, ez nyilván neki is sok örömet fog szerezni. Valószínűleg nemcsak lelki támogatásra, de rendszeres mindennapi segítségre is szorul, ha hirtelen önálló életvitelt kell folytatnia. Közben azonban készülj fel arra, hogy cukorbetegként, 3 agyvérzés után egy ilyen lelki megrázkódtatás sajnos sietteti a vég bekövetkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!