Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan segítsek a nagypapámnak?

Hogyan segítsek a nagypapámnak?

Figyelt kérdés
A nagyim két hete meghalt..a nagypapám ("pót" nagypapám) teljesen egyedül maradt,vissza költözött a saját lakásába. Anyuék nem is szeretnének róla hallani. Ő egész nap sír,de annyira,hogy a szívem megszakad. Hogyan segíthetnék neki? Tőlünk 2 órányira lakik,eddig amikor csak tudtam mentem hozzá (suli után egyszerűen nem megy,mert olyankor este 10-re érnék haza) Könyörgöm segítsetek normálisan,kedvesen,nagyon aggódom érte!! (cukorbeteg,túl van 3 agyvérzésen...) Egy kétségbeesett 14 éves lány.
2014. okt. 26. 17:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem is hívd fel minden nap és amikor teheted utazz oda hozzá. most őszi szünetben is jó ötlet. valami sütit is csinálhattok vagy nézzetek filmet ha van laptopod vidd el. próbálj mellette állni ha már anyukádék nem teszik.
2014. okt. 26. 18:41
 12/12 layong válasza:
A filmnézés jó ötlet, szerintem próbálj vele főleg vicces filmeket nézni, ha teheted hívd fel minden nap, és mikor vele vagy próbáld elterelni a gondolatait, süssetek valamit, vagy kertészkedjetek. (ha van kert, ha nem, akkor szerintem meglehetne próbálni azt, hogy valami állatot adsz neki, hogy ne legyen egyedül.)
2014. nov. 14. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!