Elítélendő, ha heti egyszer segítséget hívok a mosáshoz?
Egyelőre 2-en vagytok a férjeddel. 2 főre mosni azért más, mintha 5 en lennétek és annak a fele még gyerek. Én 3 emberre mosok kb heti egyszer hétvégén, hétköznap csak akkor ha valami megmarad előző hétről vagy épp összegyűlik egy adag ruha.
Nem kell megvárni, míg kifolyik a ruha a szennyes tartóból. Kifogás mindenre van.
23N
Ne torodj a huhogokkal, ha megengedhetitek magatoknak senkinek semmi koze hozza. egyebkent a jo gepeken tenyleg van kezi mosas program. ha egy szaritogepet is beszereznetek (ha kertesben laktok vagy van hely hova rakni) az nagyon megkonnyiti a dolgokat, foleg teli viszonylatban . de ha van aki megcsinalja nektek akkor kesz meg is oldodott a gond. Nekem nincs gyerekem, evek ota nem dolgozom megis van egy asszony aki vasal nekunk mert en utalok vasalni viszont szeretem a vasalt agynemut abroszt. en is voltam mar minden sokak szemeben "kitartott feleseg" meg hasonlok mert csak ugy itthon vagyok gyerek nelkul. minden csaladban az a jo ahogy ott eldontik egyetertesben a temat.
en egy portorlo asszonyt szeretnek;-))))) nem zavar a takaritas fozes stb. de gyulolok port torolni.
Kedves Utolsó!
Megkérdezhetem, hogy mit csinálsz egész nap, ha nem dolgozol, nincs gyerek és a házimunka terhének egy részét is leveszik a válladról? Szimplán kíváncsi vagyok, mert számomra dög unalmasnak és "értéktelennek" tűnik az ilyen felállás.
Szerintem ez nem olyan sok idő, hogy ne töltse ki az ember. Nyelvtanulás, sport, hobbi, olvasás, párommal sokszor elmegyünk valamerre, kipróbálunk valami új helyet, új étel, vagy összehívjuk a barátokat és elmegyünk valamerre, szabadulós játék, paintball, akármi.
Vagy csak otthon vagyunk párommal, közös hobbik, hülyülünk, film.
Kedves kérdező, soha ne magadból indulj ki! Magyarország túlnyomó többségének a munka után a hobbi a tévé, a sport, olvasás és egyebek kizárt. Társaságba ha el is járnak az kimerül a suttyódiszkó/bográcsozás vagy horgászás/"tömeges telekkarbantartás" fogalomkörében. Így talán nem csoda hogy téged nem értenek, meg azt se hogy egyáltalán hogy létezik olyan hogy megéri másnak fizetni a munkáért, hogy te értékesebben tudj tevékenykedni.
Az unatkozásról meg véleményem szerint csak annyit, hogy olvasni kell. Az olvasástól legalább fejlődik az ember, nem csak vegetál meg betölti a "szerepét.
Utolsó:
Egyet értek veled, az olvasás valóban egy nagyon hasznos időtöltés, én imádok könyvesboltba és könyvtárba járni, majd van, hogy 1 könyv/ 1 este az adagom :) Valóban jó az olvasás, javítja a helyesírást, a fogalmazóképességet, és növeli a fantáziát és az intelligenciát, ez valóban egy jó időtöltés, sajnos egyre kevesebben gyakorolják.
45-ös voltam megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!