Elítélendő, ha heti egyszer segítséget hívok a mosáshoz?
De, mondta párszor páromnak, hogy miért csinál megy ennyi mindent "helyettem". :D Ő csak nevetett, hogy nem azért vett el, hogy legyen egy házicselédje.
Amúgy abban igaza van valamelyik válaszolónak, hogy nagyon hamar elfáradok, sok pihenésre van szükségem. Nem vagyok beteg vagy ilyesmi, sajnos mindig is ilyen voltam. A mosással az a bajom, hogy egyrészt sok olyan ruhám van, ami kényes, és nem szabad géppel mosni. Ezen felül nem tudom megmagyarázni, vmiért nyűgnek tekintettem mindig is. Párom sem szereti.
9:
Én nem magam sztároltam, csak kérdezte, hogy ők e a kis teherbírásúak?
Én erre válaszoltam, mert SZERINTEM igen.
Nyilván nem lesz mindenkinek ugyanaz a véleménye egy dologról.
Most hazudjam azt, hogy nem, ti teljesen kemények vagytok, jól csináljátok, ez az, így tovább, ha nem ez a véleményem?
Én meg lenézem az olyan embereket, főleg nőket, amilyenek néha vannak. Pl kolleganőm munka utána hazamegy, és semmit nem csinál, csak alszik, és utána panaszkodik, hogy aludt vagy 10 órát, mégis fáradt, de közben a gáztűzhelyen a 3 hetes menü rákeményedve ott van, meg behív, és én érzem magam kellemetlenül a koszban. És elég sok ilyet ismerek sajnos, úgyhogy nem minden ember hozza a színvonalat megnyugtatlak.
Nekem ez a véleményem na, és kész, minek kérdez, ha nem lehet leírni a véleményt, csak azt, hogy nem elítélendő, hogy heti 10 percet nem tudnak mosásara szánni, és inkább hetekig halmozták a szennyest bla bla?
11-re:
A mi automata mosógépünkben van olyan program is, ami kézi mosást imitál. Mostunk benne pl. kötött pulóvert is, semmi baja nem lett. Próbáljatok ilyet keresni.
A kérdésedre válaszolva: nézd, én nem ítéllek el, mert azt vallom, ha párod és közted ez nem okoz konfliktust, nekem, kívülállónak nincs jogom fennakadni rajta.
Az más kérdés, hogy semmiképp sem vettem volna el ilyen nőt feleségül, de ehhez meg másnak nincs köze.
Egy jó tanács: ha ennyire fáradékony vagy, amögött lehet valami egészségi probléma. Vagy nagyon helytelen táplálkozás, életmód stb. Érdemes volna ennek utánajárni, mert 14-nek igaza van, így nem fogod bírni a gyerkőc körüli dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!