Elítélendő, ha heti egyszer segítséget hívok a mosáshoz?
Egy normálisabb mosógépen van kb. 20 féle program (a 90 fokos programtól a kímélő vagy éppen kézi mosásig) + egyéb funkciók, szóval kissé érthetetlen számomra, hogy mi olyan időigényes és megterhelő benne, az meg enyhén szólva is lustaság és igénytelenség, hogy 1 hónapig nem vagytok képesek elindítani egy programot.
Ettől függetlenül mindenki ott vesz igénybe segítséget, ahol akar.
A kérdezőnek bazi nagy szerencséje, hogy ebbe a korba született, és nem mondjuk 80 évvel ezelőtt.
Hogy ment volna kézi erővel mosni a folyóhoz, sulykolni ki a ruhákat, közben főzni, sütni, 3-4 gyerekkel lenni, takarítani, disznót vágni, fejni, vajat köpülni, menni ki kapálni mi egymás dolgok. Hála ég, hogy a modern korba született, így megteheti, hogy egy öreg néni nyomja be helyette azt a 2 gombot. Ámen.
A személyes véleményem az, hogy csak a kettőtök dolga. Ha a párodnak megfelel másnak kuss, elvégre a ti háztartásotok.
Egyébként a mosás téma nekem is fura, de én nem szólhatok semmit, egyetemista koromban 2 szobatársamra főztem csak hogy ne kelljen mosogatni.
26/F
OFF: Tudom, sokan leírták, de én sem értem, hogy miért akkora ördöngösség bepakolni egy adagot, megnyomni pár gombot, majd a végén tényleg 5 perc alatt kiteregetni.
ON: Ettől függetlenül senkinek az égvilágon semmi köze hozzá, hogy ti, a saját pénzetekből kit és mire vesztek fel. Ha arra fizetnétek valakit, hogy a seggeteket törölje nagydolog után, abba sem szólhatna bele senki. Felnőtt emberek vagytok basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!