Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Most akkor en vagyok a buszke...

Most akkor en vagyok a buszke azert, mert nem akarom el fogadni a segitseget? Ti hogy latjatok ezt?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy irjam le roviden ugyhogy megertsetek..

Az a lenyeg,hogy van egy nagyapam akit miota tudom az eszem eletemben CSAK 1-SZER lattam akkor is egy temetesen voltunk!

Az apam folyton azt hajtogassa,hogy akarmit amit akarok kerjek tole segit nekem mindenben, menjek ki hozza kulfoldre el intez nekem mindent stb.stb...Ez jol hangzik vegulis egy milliomos nagyaparol beszelunk!

De! Milyen apa az aki nem torodott evekig a fiaval?? Es az unokaival?? (Csak azert,mert van egy uj felesege es talan nem akarta,hogy ismerjenek minket vagy csak tavol akart lenni tolunk)Igaz, egyszer nagyapa ajanlot apunak egy nagyon jo munkat kint kulfoldon de apu nem fogadta el, pedig ilyen munkara nem mindig kap az ember lehetoseget szoval mind1 ez mar reg tortent!(Reszben apu is hibas benne)

A lenyeg az,hogy rosszul esik az,hogy amiota meg szulettem nem torodott velunk egyaltalan annyi is eleg lett volna ha legalabb neha felhiv vagy vmi, azon a temetesen is alig hitte el,hogy az unokaja vagyok..

Sokszor itt volt a varosba de egyszer sem hivott fel, es mindig mastol kellett meg tudni,hogy '' Itt volt nagyapad nektek nem szolt?''

Az unokatesomek meg a tobbi rokonjaik tele beszeltek nagyapamnak a fejet mindenfele hazugsaggal amit csak ki talaltak anyurol! Pedig 1 szo nem volt igaz amit ok mondtak, es mindezt csak az irigyseg, a feltekenyseg miatt,hogy ne hogy meg csak szoba is alljon velunk nagyapam! Nagyapam meg olyan hulye volt,hogy el hit mindent, legalabb fel hivott volna minket es meg kerdezte volna,hogy igaz ez egyaltalan??? De o inkabb el hitte azt a sok mocskos pletykat!

Emiatt a pletykak miatt se hivott minket!

Ezek utan egyaltalan nem erdekelt semmi vele kapcsolatos dolog, (nem mint ha az elott erdekelt volna de na..)

Par hete fel hivott minket, mert apu szolt neki,hogy vmit el kell intezni...

Amikor fel hivta anyut, azt mondta,hogy'' Hogy gondolja ezt,hogy o cserben hadja a fiat? Nem szabad egyedul hagyni ot menjen vissza hozza!

Na most,hogy gondolja o ezt,hogy ''nem szabad cserben hagyni ot'' ? Mi hadjuk cserben??? Amikor o evekig nem torodott vele, a bore alatt is penz van de le szart???

Ezt nem hiszem el! :D Aztan a vegen kiderult,hogy csak azert hivott fel mert segitseg kellett neki! Aztan par nap mulva megint fel hivott elkezdett erdeklodni iranrunk stb,stb mint ha semmi nem tortent volna...

Azok utan,hogy meddig nem torodott velunk, en nem lennek kepes tole meg segitseget kerni, nem is ismerem annyira, ha ezek elott nem torodott velunk akkor szerintem ezek utan sem kell! Mindig azt mondja nekem apu,hogy ne legyek mar olyan buszke, miert vagyok ilyen haragtarto vele artott o nekem??

En nem vagyok se buszke, se haragtarto, de azert o is ertse mar meg,hogy nekem nem kell az o segitsege, es jo pofizni se tudnak vele!!!Nem ismerem se a nagy nenemet se a batyamat,senkit az o csaladjabol csak tudom,hogy vannak! :D

Nem hiszem,hogy jol ereznem magam ha elmennek hozzajuk....

Szoval, nem tudom,hogy mit csinaljak...

Anyu is azt mondja nekem,hogy o tudna nekem segiteni szakmat valasztani, de ugy erzem,hogy nem tudnam el fogadni.

Koszonom a valaszokat!

2013. júl. 13. 00:16
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

On:

Ha rá vagy szorulva az öreg segítségére, akkor ne lelkizz, hogy mit és hogyan csinált, hanem fapofával menj ki hozzá és tartsd a markod.

Off: ''nem szabad cserben hagyni ot'' ? Mi hadjuk cserben???

Na most akkor a "hagyni" szó D-vel, vagy GY-vel írandó?

Nehéz, mi?

2013. júl. 13. 00:40
 2/4 A kérdező kommentje:

GY-vel!

De most nem tok mindegy,hogy milyen betuvel irtam???

Nem ez erdekel engem most!

2013. júl. 13. 01:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj olyan, amilyen vagy. A haszonlesés a legundorítóbb tulajdonságok egyike. Ha nem vagy kíváncsi a rokonodra, akkor a markodat se tartsd, ne kérj tőle semmiféle segítséget. A szüleid helyében inkább büszke lennék rád, hogy nem vagy kétszínű, nem színlelsz érdeklődést, csak azért, mert sok pénze van. Ne add el magad.
2013. júl. 13. 03:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem is szeretnek tole kerni semmit!

Igaz eddig se voltam ra szorulva ezek utan se leszek szerintem....

Ha segitseget is kernek akkor csak tennek neki egy szivesseget,hogy legyen majd mit fel hantorgatni,hogy ''Ha nem o akkor most nem tartanak ott ahol vagyok'' meg stb..

Koszonom a valaszt! :)

2013. júl. 13. 03:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!